Siirry pääsisältöön
Cid Wildberries
Täältä voit helposti tilata Cid Wildberries lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cid Wildberries

Ruotsi Halmstads kommunHallands län Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
58%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 8.8g / 100ml
Pakkaus Purkki

Om Cid Wildberries

"Cid Wildberries on raikas ja herkullinen juoma, joka tuo mukanaan villiä makuelämystä. Sen alkuperä löytyy luonnon sydämestä, missä villit marjat kasvavat täydessä kukoistuksessaan. Cid Wildberries yhdistää ainutlaatuisen maun, tuoksun ja värin luodakseen täydellisen juomaelämyksen.

Tämä juoma on valmistettu huolella valituista villimansikoista, vadelmista, mustikoista ja herukoista. Näiden luonnon aarteiden yhdistelmä tekee Cid Wildberriesistä ainutlaatuisen ja täynnä makua. Juoma tarjoaa raikkautta, joka muistuttaa suoraan metsän antimista.

Cid Wildberriesin makumaailma on täynnä luonnollista makeutta ja marjaisuutta. Tämä juoma on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia herkullisesta ja virkistävästä juomasta. Sen hienovarainen suutuntuma ja tasapainoinen makeus tekevät siitä sopivan valinnan moneen eri tilaisuuteen.

Cid Wildberriesin tuoksu vie sinut suoraan luonnon sydämeen. Sen raikas ja houkutteleva tuoksu houkuttelee sinut ottamaan jokaisen siemauksen tästä upeasta juomasta. Sen väri heijastelee samalla villien marjojen kauneutta ja herättää juoman eloon.

Cid Wildberries sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se voi myös toimia loistavana raaka-aineena erilaisissa cocktaileissa ja juomasekoituksissa. Sitä voi tarjoilla jäähdytettynä ja se sopii täydellisesti yhteen kevyen ruoan kanssa.

Olipa kyseessä rentouttava ilta oman seurueen kanssa tai juhlat ystävien kesken, Cid Wildberries tulee tekemään vaikutuksen jokaiseen marjasta ja raikkaudesta nauttivaan ihmiseen. Anna itsellesi lupa rentoutua ja nauttia Cid Wildberriesistä ainutlaatuisen makumatkan kautta. Kokeile sitä tänään ja anna luonnon villien marjojen hurmata sinut."

Täältä voit helposti tilata Cid Wildberries lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.