Siirry pääsisältöön
Breezer Lemon Elderflower
Täältä voit helposti tilata Breezer Lemon Elderflower lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Breezer Lemon Elderflower

Belgia Pullo 275 ml 4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 8.1g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Breezer Lemon Elderflower

Breezer Lemon Elderflower on raikas ja herkullinen juoma, joka sopii täydellisesti nautittavaksi niin arjessa kuin juhlassa. Juoma saa alkunsa raikkaasta sitruunan ja ihanan intensiivisen, mutta samalla hennon kamomillan tuoksuista. Tämä yhdistelmä tekee juomasta pirteän ja kevyen.

Breezer Lemon Elderflower on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, jotka takaavat juoman korkean laadun. Kypsät sitruunat ja huolella kerätyt elderflower-kukat tulevat suoraan luonnosta, jolloin niiden aito maku ja tuoksu säilyvät parhaiten. Näitä herkullisia aromeja on sitten taitavasti yhdistelty, jotta juoma olisi mahdollisimman nautittava ja tasapainoinen.

Breezer Lemon Elderflower sopii loistavasti erilaisten ruokien kanssa. Sen raikas sitruunan ja makean elderflowerin maku täydentää hienosti esimerkiksi kevyitä salaatteja, grillattua kanaa tai mereneläviä. Juoman monipuolisuus mahdollistaa sen myös nauttimisen sellaisenaan viilentävänä janonsammuttajana tai seurana rentoon illanviettoon ystävien kanssa.

Parhaimman makunautinnon saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan Breezer Lemon Elderflowerin viileänä. Juoman raikkaus ja aromit pääsevät parhaiten oikeuksiinsa, kun se tarjoillaan noin 8-10 asteen lämpötilassa. Muista myös koristella juoma kauniilla sitruuna- tai elderflowerviipaleilla, jotta juomalasi näyttää houkuttelevalta ja kutsuvalta.

Breezer Lemon Elderflower tarjoaa vastustamattoman yhdistelmän raikkautta ja herkullisuutta. Sen lempeä sitruunantuoksu ja elderflowerin hienostunut maku tekevät siitä täydellisen valinnan nautittavaksi missä tahansa tilanteessa. Kutsu ystävät koolle, rentoudu ja nauti tästä raikkaasta juomasta, joka varmasti hurmaa kaikki makunystyrät.

Täältä voit helposti tilata Breezer Lemon Elderflower lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.