Siirry pääsisältöön
Santa Helena Chardonnay 2022
Täältä voit helposti tilata Santa Helena Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Santa Helena Chardonnay 2022

Chile Valle Central Chardonnay Pahvipakkaus 500 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pahvipakkaus
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Santa Helena Chardonnay 2022

Esittelemme ylpeänä Santa Helena Chardonnay 2022 -viinin, joka tarjoaa ainutlaatuisen makumatkan. Tämä viini on peräisin arvostetulta Santa Helenan viinitilalta, joka sijaitsee kauniissa viinialueella. Chardonnay-rypäleet, joista tämä viini on valmistettu, kypsyvät täydellisesti paikallisen ilmaston, maaperän ja viininviljelytekniikoiden ansiosta, luoden runsaan, moniulotteisen ja hienostuneen viinin.

Santa Helena Chardonnay 2022 houkuttelee sinut ensi maistamisellaan. Sen hienovarainen ja tyylikäs aromi täyttää lasin ja johdattaa sinut vehreälle rypälepeltojen maisemalle. Sen tuoksussa voit aistia kukkaiset ja hedelmäiset sävyt, kuten kypsän persikan ja tuoreen ananaksen. Tämä herkullinen tuoksumaailma lupaa nautinnollisen ja raikkaan kokemuksen.

Tämän viinin pehmeä ja täyteläinen maku vie sinut hetkessä hienostuneelle matkalle. Maku on elegantti ja tasapainoinen, jossa aistit herkullisen voitaikinan ja hienostuneiden tammen mausteiden piilut. Neulo keskeltä kukkivan orkidean ja sitruunapuun jalkoihin, tämä viini jättää suuhusi pitkän jälkimaun.

Santa Helena Chardonnay 2022 on täydellinen kumppani ruokapöydässäsi. Sen monipuolisuus tekee siitä täydellisen valinnan monenlaisille ruoka-annoksille. Kokeile sitä kala- ja äyriäisruokien, vaalean lihan, pastojen ja kevyiden salaattien kanssa. Sen rikas maku ja raikas happorakenne korostavat täydellisesti ruokien luontaisia makuja.

Suosittelemme nauttimaan Santa Helena Chardonnay 2022 -viinin viilennettynä, noin 10-12 asteessa. Tämä varmistaa, että viinin aromit ja maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Toivotamme sinulle nautinnollisia hetkiä tämän upean viinin parissa. Santa Helena Chardonnay 2022 -viini on täysin valmis viemään sinut unohtumattomalle matkalle viinin maailmaan!

Täältä voit helposti tilata Santa Helena Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.