Siirry pääsisältöön
Porta 6 Branco 2022
Täältä voit helposti tilata Porta 6 Branco 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Porta 6 Branco 2022

Portugali Lisboa AlvarinhoArintoFernão pires Pullo 750 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Alvarinho, Arinto, Fernão pires

Om Porta 6 Branco 2022

Porta 6 Branco 2022 - raikas ja elegantti valkoviini Portugalista

Porta 6 Branco 2022 on korkealaatuinen valkoviini, joka tulee suoraan Portugalista. Tämä herkullinen viini on valmistettu tarkoin valituista rypäleistä, jotka on huolella viljelty Portugalin aurinkoisilla rinteillä.

Porta 6 Branco 2022 tarjoaa uskomattoman raikkaan ja hedelmäisen maun, joka vie sinut matkalle Portugaliin. Viinin makuprofiilissa on ilahduttavia sitrushedelmiä, vihreää omenaa ja trooppisia hedelmiä. Sen tasapainoinen hapokkuus tekee siitä täydellisen valinnan monille ruokalajeille.

Porta 6 Branco 2022:n houkutteleva tuoksu täyttää ilman sitruksen, kypsän ananaksen ja kevyen kukkaisen sävyillä. Se houkuttelee sinut luokseen ja kutsuu sinut nauttimaan sen makuelämyksistä.

Tämä viini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai ruokapöydässä. Sen kevyt ja raikas luonne tekee siitä täydellisen kumppanin mereneläville, salaateille ja kevyille kalaruoille. Se täydentää ruoan maut täydellisesti ja tarjoaa samalla virkistävän ja herkullisen juoman.

Porta 6 Branco 2022 tulisi tarjoilla viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa viinin hedelmäisiä vivahteita ja raikkautta, joka tekee siitä täydellisen kesäjuoman.

Kokonaisuutena Porta 6 Branco 2022 on tyylikäs ja herkullinen valkoviini, joka tarjoaa täydellisen tasapainon raikkaiden makujen ja houkuttelevan tuoksun välillä. Tutustu tähän Portugalin aarteeseen ja anna sen viedä sinut matkalle aurinkoiseen etelään.

Täältä voit helposti tilata Porta 6 Branco 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.