Siirry pääsisältöön
Jeanmaire Brut
Täältä voit helposti tilata Jeanmaire Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Jeanmaire Brut

Ranska Champagne ChardonnayPinot meunierPinot noir Pullo 375 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot meunier, Pinot noir

Om Jeanmaire Brut

Jeanmaire Brut on laadukas samppanja, joka tulee Ranskasta. Tämä herkullinen kuohuviini eroaa muista samppanjoista sen ainutlaatuisen maun ja tuoksun vuoksi. Sen maussa voi havaita hienostunutta sitrusta, kypsää omenaa ja raikasta päärynää, mikä tekee siitä täydellisen valinnan moniin erilaisiin tilaisuuksiin.

Jeanmaire Brutin raikas ja eloisa tuoksu houkuttelee aistit heräämään. Siinä voi erottaa kukkaisia vivahteita, kuten valkoisia kukkia ja raikkaita hedelmiä. Tämä herkullinen tuoksu luo miellyttävän tunnelman jokaiseen tilanteeseen, olipa kyseessä romanttinen illallinen kahden kesken tai juhlava cocktailtilaisuus.

Tämä kuohuviini sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen raikas hapokkuus tekee siitä erinomaisen valinnan äyriäisten, kalaruokien tai vaalean lihan kanssa tarjoiltavaksi. Se toimii myös mainiosti aperitiivina tai sellaisenaan nautittavaksi juhlan kunniaksi. Jeanmaire Brutin tasapainoinen maku ja tyylikäs kupliva rakenne tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille samppanjan ystäville.

Kun tarjoat Jeanmaire Brutia, varmistu siitä, että se on tarjoilulämpötilassa noin 6-8 astetta. Tämä varmistaa sen, että viinin aromit ja maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Käytä tarjoilussa samppanjalaseja, jotka korostavat viinin hienostunutta kuplivaa luonnetta.

Jeanmaire Brut on täydellinen valinta kaikille samppanjan ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja tasapainoista kuohuviiniä. Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu tarjoavat unohtumattoman elämyksen jokaiselle tilanteelle, olipa kyseessä juhla tai rento illanvietto ystävien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Jeanmaire Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.