Siirry pääsisältöön
Relax Riesling 2022
Täältä voit helposti tilata Relax Riesling 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Relax Riesling 2022

Saksa Rheinhessen Riesling Pullo 750 ml 8.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 4.3g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Riesling

Om Relax Riesling 2022

Relax Riesling 2022 on ensiluokkainen viini, joka tarjoaa täydellisen tasapainon alkuperään, makuun, tuoksuun sekä ruoan yhdistämiseen. Tämä viini on peräisin Härkomst-tilalta, joka tunnetaan laadukkaista viineistään ja pitkäaikaisesta perinteestään viininviljelyssä.

Tämän Rieslingin maku on raikas ja eloisaa sitrushedelmää, jossa on hienovaraisia mineraali- ja kukkaisten vivahteiden sävyjä. Se tarjoaa miellyttävän makeuden tasapainottamalla samalla hapokkuuden ja raikkauden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin makuyhdistelmiin.

Tämän viinin tuoksussa voi havaita sitrushedelmien raikkautta, kuten sitruunaa ja greippiä, sekä hentoja kukkaisten aromien vivahteita. Tuoreuden ja raikkauden tunne luo houkuttelevan ensivaikutelman ja antaa viinille ainutlaatuisen persoonallisuuden.

Relax Riesling 2022 sopii loistavasti erilaisille ruoille ja aterioille. Sen kevyt ja raikas maku tekee siitä täydellisen kumppanin esimerkiksi mereneläville, kuten grillatulle lohelle tai simpukoille. Se sopii myös hyvin mausteisten aasialaisten ruokien, kuten thai- tai intialaisen keittiön, kanssa, sillä sen makeus tasapainottaa mausteiden voimakkuutta.

Tämän viinin optimaalinen serveringstemperatur on noin 8-10 astetta, jolloin sen maut tulevat parhaiten esiin ja sen tasapaino säilyy. Tämä lämpötila mahdollistaa viinin täysipainoisen nauttimisen, jolloin sen tuoksut ja maut pääsevät oikeuksiinsa.

Relax Riesling 2022 on ehdoton valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista viiniä, jossa makujen ja tuoksujen harmonia kohtaa. Sen herkulliset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niin rentoihin illanistujaisiin kuin juhlallisempiinkin tilaisuuksiin.

Täältä voit helposti tilata Relax Riesling 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.