Siirry pääsisältöön
Ardbeg Ten Years
Täältä voit helposti tilata Ardbeg Ten Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ardbeg Ten Years

Yhdistynyt kuningaskunta SkottlandIslay Pullo 700 ml 46% vol
Aromiprofiili
91%
Pakkaus Pullo

Om Ardbeg Ten Years

Ardbeg Ten Years on täydellinen valinta kaikille viskin ystäville, jotka etsivät ainutlaatuista makuelämystä. Tämä skotlantilainen viski on kypsytetty kymmenen vuoden ajan, mikä antaa sille rikkaan ja moniulotteisen maun. Ardbegin juurilla on syvä historia, ja sen perinteet ovat juurtuneet vuosisatojen ajan Islayn saarelle Skotlantiin.

Ardbeg Ten Yearsin mausta löytyy voimakkaita savuisia ja merellisiä sävyjä, jotka ovat tyypillisiä Islayn viskille. Keveästi kermaista vaniljaa tasapainottaa mausteinen pippuri ja tammisuus, joka luo miellyttävän jälkimaun. Sen pehmeä ja öljyinen tekstuurin tekee siitä täydellisen nautittavaksi sellaisenaan tai kenties rohkeille sekoituksiin.

Ardbeg Ten Yearsin aromi on voimakas ja intensiivinen, jossa yhdistyvät savu, turve ja merelliset sivumaut. Tuoksusta voi aistia myös tupakan, sitruksen ja tumman suklaan vivahteita. Sen houkutteleva tuoksu suorastaan kutsuu sukeltamaan sen maailmaan.

Tätä uskomatonta viskiä voi nauttia monien erilaisten ruokien kanssa. Se sopii erityisen hyvin kokeilunhaluisille ruokailijoille, jotka haluavat kokea uusia makuja. Ardbeg Ten Yearsin savuisuus korostaa merenelävien ja grillatun lihan makua. Se on täydellinen kumppani grilliruoalle, kuten mehevälle pihville tai paistetulle lohelle. Se voi myös täydentää hienosti tummaa suklaata ja voimakkaita juustoja.

Ardbeg Ten Yearsia voidaan nauttia parhaiten hieman viileänä huoneenlämpötilassa tai mielellään jääkuutioiden kanssa. Tämä auttaa avaamaan sen täydet maut ja aromit, tarjoten ainutlaatuisen maku-elämyksen. Ardbeg Ten Years on ehdoton valinta kaikille, jotka haluavat sukeltaa syvemmälle viskin maailmaan ja kokea sen ainutlaatuisen ja voimakkaan luonteenomaisen makumaailman.

Täältä voit helposti tilata Ardbeg Ten Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.