Siirry pääsisältöön
Beronia Ecologico 2020
Täältä voit helposti tilata Beronia Ecologico 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Beronia Ecologico 2020

Espanja Rioja Tempranillo Pullo 750 ml 13.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Tempranillo

Om Beronia Ecologico 2020

Beronia Ecologico 2020 on maun- ja tuoksuprofiililtaan ainutlaatuinen ekologinen viini, joka tarjoaa täydellisen makukokemuksen. Viini on peräisin Beronian viinitarhalta, joka sijaitsee La Rioja -alueella Espanjassa. La Rioja on tunnettu laadukkaiden viinien alueena, ja Beronia Ecologico 2020 osoittaa tämän maineen oikeutetuksi.

Tämä viini erottuu muista ekologisista viineistä sen ainutlaatuisen maun ja tuoksun ansiosta. Se tarjoaa moniulotteisen makuelämyksen, jossa sekoittuvat kypsät punaiset marjat, mausteet ja hienostuneet tammivivahteet. Sen tuoksu on houkutteleva ja intensiivinen, jossa voi aistia punaisten hedelmien, kukkien ja mausteiden harmonisen yhdistelmän.

Beronia Ecologico 2020 on täydellinen valinta nautittavaksi monien ruokalajien kanssa. Sen monipuolisen maun ansiosta se sopii erinomaisesti erilaisten liha- ja pastaruokien, kypsien juustojen sekä kalan ja äyriäisten kanssa. Viinin täyteläisyys ja tasapaino tekevät siitä erinomaisen kumppanin niin arkisille lounaille kuin juhlallisemmille aterioille.

Viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta. Tässä lämpötilassa sen monipuoliset maut ja tuoksut pääsevät parhaiten esiin. Suosittelemme dekantoimaan viinin noin tunnin ennen tarjoilua, jotta sen aromit kehittyvät täysipainoisesti.

Beronia Ecologico 2020 on ekologinen vaihtoehto viininystäville, jotka arvostavat laadukkaita ja luonnonmukaisesti tuotettuja viinejä. Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu sekä monipuoliset makuyhdistelmät tekevät siitä täydellisen valinnan niin illanistujaisiin kuin erityisiin juhlahetkiinkin.

Täältä voit helposti tilata Beronia Ecologico 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.