Siirry pääsisältöön
Marqués de Riscal Reserva 2018
Täältä voit helposti tilata Marqués de Riscal Reserva 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Marqués de Riscal Reserva 2018

Espanja Rioja GracianoMazueloTempranillo Pullo 750 ml 14% vol 2018
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018
Rypälelajikkeet Graciano, Mazuelo, Tempranillo

Om Marqués de Riscal Reserva 2018

Marqués de Riscal Reserva 2018 on mainio viini, joka on peräisin arvostetulta viinitalolta Espanjasta. Tämän kuivan punaviinin rypäleet ovat peräisin omaisuudesta, joka sijaitsee La Riojan viinialueella, jossa on pitkä historia ja vahva viinintekotraditio.

Tämän viinin tunnusomainen maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Se yhdistää hienostuneet tanniinit miellyttävään hapokkuuteen, luoden samettisen suutuntuman. Maussa esiintyy punaisten marjojen, kuten kirsikoiden ja vadelmien, lisäksi mausteiden, kuten vaniljan ja mausteisen pippurin, vivahteita. Tämä viini tarjoaa täyteläisen ja pitkän jälkimaun, joka sitoo yhteen sen monimutkaiset maut.

Marqués de Riscal Reserva 2018:lla on myös viehättävä tuoksu, joka houkuttelee viininystäviä. Siinä voi havaita kypsien marjojen, kuten kirsikoiden ja luumujen, aromit sekä hienostuneet mausteet ja vaniljan vivahteet. Tämä tuoksu tuo mieleen rentouttavat hetket viinilasin ääressä.

Tämän viinin monipuolisuus tekee siitä loistavan valinnan monenlaisten ruokien kanssa. Siitä voi nauttia hyvin erilaisten liharuokien, kuten grillattujen pihvien ja paistetun lampaan kanssa. Se sopii myös täydellisesti kypsempien juustojen seuraksi. Marqués de Riscal Reserva 2018 tarjoaa miellyttävän kokemuksen ruokapöydässä, sillä sen monimuotoiset maut täydentävät herkullisia ruokia.

Tämän viinin suositeltava palvelulämpötila on noin 16-18 astetta, jotta sen aromit ja maut pääsevät oikeuksiinsa. Se on valmis nautittavaksi heti, mutta kehittyy myös kellarissa ikääntyessään, jolloin sen maut syvenevät ja monipuolistuvat entisestään.

Marqués de Riscal Reserva 2018 on laadukas ja tasapainoinen punaviini, joka tarjoaa aistillisen ja monimuotoisen makuelämyksen. Sen hienostuneet maut ja aromit tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat hienoja viinejä ja haluavat kokea Espanjalaisen viinikulttuurin parhaimmat puolet.

Täältä voit helposti tilata Marqués de Riscal Reserva 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.