Siirry pääsisältöön
Bonterra Zinfandel 2021
Täältä voit helposti tilata Bonterra Zinfandel 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bonterra Zinfandel 2021

YHDYSVALLAT North CoastKalifornien Zinfandel Pullo 750 ml 14.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Zinfandel

Om Bonterra Zinfandel 2021

Bonterra Zinfandel 2021 on laadukas punaviini, joka kutsuu sinut matkalle sen ainutlaatuiseen alkuperään ja rikkaaseen makumaailmaan. Tämä viini on valmistettu huolellisesti valikoiduista Zinfandel-rypäleistä, jotka kasvavat Bonterran kestävässä ja luonnonmukaisessa viinitilassa Kalifornian Pohjois-Lahdessa.

Bonterra Zinfandel 2021 on täynnä voimakasta ja houkuttelevaa makua, joka yhdistää täyteläisyyden ja tasapainon. Sen tiheä koostumus ja kypsien hedelmien vivahteet, kuten luumut ja kirsikat, tanssivat suussasi jättäen pitkäkestoisen ja miellyttävän jälkimaun. Viinin tuoksussa voit havaita hienostuneita vaniljan ja mausteiden sävyjä, jotka täydentävät sen monipuolista ja houkuttelevaa luonnetta.

Bonterra Zinfandel 2021 on mainio kumppani monille ruokalajeille. Sen monikerroksinen maku sopii erinomaisesti grillatun naudan, riistan tai mausteisen pastan seuraksi. Se myös täydentää hienosti kypsytettyjä juustoja ja tummia suklaaherkkuja. Tämä viini on varmasti ihastuttava seuralainen illalliselle ystävien tai perheen kanssa.

Bonterra Zinfandel 2021 kannattaa nauttia viilennettynä 16-18 °C lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa sen monimuotoisia makuja ja antaa viinille parhaimman mahdollisen sävyn. Muista antaa viinin myös hengittää hetken ennen sen nauttimista, jotta sen maut pääsevät täysiin oikeuksiinsa.

Bonterra Zinfandel 2021 on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen viini kaikille punaviinien ystäville, jotka arvostavat laadukasta, kestävää ja herkullista juomaa. Sen ainutlaatuinen alkuperä, rikas makumaailma ja monipuoliset nauttimisvaihtoehdot tekevät siitä unohtumattoman valinnan niin erikoistilanteisiin kuin rentoihin hetkiinkin. Hemmottele itseäsi ja läheisiäsi tällä upealla Bonterra Zinfandel 2021 -viinillä ja tee jokaisesta hetkestä erityinen.

Täältä voit helposti tilata Bonterra Zinfandel 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.