Siirry pääsisältöön
Angostura Bitter
Täältä voit helposti tilata Angostura Bitter lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Angostura Bitter

Trinidad Pullo 200 ml 44.7% vol
Sokeripitoisuus 8.4g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Angostura Bitter

Angostura Bitter on perinteikäs ja monipuolinen mausteseos, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti ainutlaatuisesta makuprofiilistaan. Tämä tuote juontaa juurensa Trinidadin ja Tobagon kauniilta saarilta, joissa se valmistetaan tarkoin vaalituilla perinteisillä menetelmillä.

Angostura Bitterin vahva ja intensiivinen maku tekee siitä ihanteellisen lisämausteen moniin juomiin ja ruokiin. Sen maku on samanaikaisesti katkera, makea ja mausteinen, mikä antaa sille erottuvan ja hienostuneen luonteen. Tuotteen ainutlaatuinen makuprofiili syntyy lukuisista luonnonkasveista ja yrttiuutteista, jotka huolellisesti sekoitetaan ja ikäännytetään tynnyreissä vuosien ajan.

Angostura Bitterin houkutteleva tuoksu on yhdistelmä eksoottisia mausteita, sitrushedelmiä ja yrttejä. Sen aromaattinen voima on huumaava ja houkuttelee hienoisella kiihkeydellään.

Tämän mausteen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Voit lisätä sitä erilaisiin cocktaileihin, kuten klassiseen Angostura Sour -drinkkiin tai Manhattanin tyyppisiin viskijuomiin. Se sopii myös täydellisesti kirpeiden alkoholittomien juomien, kuten tonic-vesien tai limonadisten, maustamiseen. Angostura Bitter on myös erinomainen lisäke moniin ruokiin, kuten liharuokiin, kalaruokiin, keittoihin ja kastikkeisiin, sillä se tuo niihin syvyyttä ja kompleksisuutta.

Optimaalisen nauttimiskokemuksen saavuttamiseksi Angostura Bitter tulisi tarjoilla jääkylmänä. Sen viettelevät maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin jäiden ja juoman viileyden avulla. Kokeile myös lisätä sitä eri annostuksissa juomiisi ja ruokiisi, jotta voit kokea sen monipuolisuuden ja soveltuvuuden erilaisiin makuihin.

Angostura Bitter on ehdoton valinta kaikille makujen ystäville, jotka haluavat lisätä ruokiinsa ja juomiinsa ripauksen ainutlaatuista ja perinteistä maustetta.

Täältä voit helposti tilata Angostura Bitter lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.