Siirry pääsisältöön
Renat
Täältä voit helposti tilata Renat lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Renat

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 350 ml 37.5% vol
Pakkaus Pullo

Om Renat

Renat on vodka, joka on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuinen juomatunnustelu. Sen alkuperä juontaa juurensa Pohjois-Eurooppaan, ja se on valmistettu perinteisin menetelmin, jotka takaavat korkeimman laadun ja puhtauden.

Renatilla on hienostunut ja tasapainoinen maku, jossa pähkinäiset ja mausteiset sävyt yhdistyvät pehmeään ja silkkituntuiseen koostumukseen. Se tarjoaa herkullisen juomakokemuksen, jossa jokainen siemaus vie sinut matkalle suomalaiseen luontoon ja sen raikkaaseen ilmaan.

Sen lisäksi, että Renat on erinomainen nautittavaksi sellaisenaan, se sopii myös erinomaisesti erilaisten cocktailien ja sekoitettavien juomien valmistukseen. Sen puhtaudesta johtuen se tuo raikkautta ja tasapainoa mihin tahansa juomaan, jota se käytetään. Renat tarjoaa mahdollisuuden luoda upeita juomakokemuksia ja herättää aistejaan uuteen eloon.

Renatin miellyttävä tuoksu täydentää sen ainutlaatuista makuprofiilia. Tuoksussa voit erottaa raikkaita sitruksen ja yrttien vivahteita, jotka luovat houkuttelevan ja hienostuneen ilmapiirin. Se houkuttelee sinut maistamaan tätä suomalaista vodkaa ja kokeilemaan sen monipuolisuutta erilaisissa juomasekoituksissa.

Renatin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 4-6 astetta, jotta sen herkullinen maku ja tuoksu korostuvat parhaiten. Voit nautiskella sitä erillään tai sekoitettuna raikkaalla jäällä tai suosikki cocktailisi kanssa. Renatin korkean laadun ja luonteen avulla se varmasti täyttää juomatyylin ja mieltymyksen jokaiselle vodkaa arvostavalle nautiskelijalle.

Koe Renatin ainutlaatuisuus ja anna sen viedä sinut mukaansa suomalaisen vodkan maailmaan, täynnä luontoa, raikkautta ja puhtautta.

Täältä voit helposti tilata Renat lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.