Siirry pääsisältöön
Sälens Fjällbryggeri Fjälldimma
Täältä voit helposti tilata Sälens Fjällbryggeri Fjälldimma lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sälens Fjällbryggeri Fjälldimma

Ruotsi Malung-Sälens kommunDalarnas län Pullo 330 ml 6.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Sälens Fjällbryggeri Fjälldimma

Sälens Fjällbryggeri Fjälldimma on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa täydellisen makuelämyksen pohjoismaisesta luonnosta ja vuoristomaisemista. Tämä olut on valmistettu perinteisillä menetelmillä Sälenin vuoristoseudun Fjällbryggeri-panimolla, jossa on vuosikymmenten kokemus laadukkaasta oluenvalmistuksesta.

Fjälldimman maussa ja tuoksussa voi aistia vuoristoseudun raikkaat ja puhtaat sävyt. Olut on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista, ja sen maussa voi erottaa hienovaraisia sitruunaisia ja yrttisiä vivahteita. Fjälldimma on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia oluesta, jossa maistuvat pohjoiset metsät ja tunturit.

Tämä olut on täydellinen kumppani erilaisille ruokalajeille. Sen raikas ja kevyt maku sopii täydellisesti kevyille salaateille ja merenherkuille. Se myös täydentää mainiosti grillattua lihaa ja juustoja. Fjälldimma voi olla myös loistava kumppani illanistujaisiin tai rentoutumiseen saunan jälkeen. Tämä olut tarjoaa kulinaristisia elämyksiä kaikille oluentuntijoille ja ruoka-juomasommeleiden ystäville.

Fjälldimman tarkkaan harkitut ainesosat ja korkea laatu huokuvat jokaisessa tölkin tai lasin sisällöstä. Olut on valmistettu käyttäen vain parhaimpia maltaan ja humalan lajikkeita, ja sen valmistuksessa on noudatettu perinteisiä panemisen menetelmiä. Tämän vuoksi Fjälldimma tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen kaikille oluen ystäville.

Fjälldimma tulisi nauttia viilennettynä noin 4-6 asteessa, jolloin sen maku ja tuoksu pääsevät oikeuksiinsa. Tämä olut on luotu nautittavaksi rauhallisesti ja nautiskellen, jossa sen maulta voi todella nauttia täysin siemauksin.

Sälens Fjällbryggeri Fjälldimma on palanen pohjoismaista vuoristoluontoa lasillasi. Anna sen viedä sinut mukanasi ainutlaatuiselle makumatkalle ja kokea vuoriston taika omassa kotona.

Täältä voit helposti tilata Sälens Fjällbryggeri Fjälldimma lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.