Siirry pääsisältöön
Marquis de Bern  2021
Täältä voit helposti tilata Marquis de Bern 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Marquis de Bern 2021

Ranska Bordeaux SupérieurBordeaux Cabernet francCabernet sauvignonMerlot Laatikko 1500 ml 14% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot

Om Marquis de Bern 2021

Marquis de Bern 2021 on laadukas viinimerkki, joka tarjoaa ainutlaatuisen viinikokemuksen. Tämä viini on peräisin Marquis de Bernin viinitilalta, joka sijaitsee Ranskan tunnetuilla viinialueilla. Marquis de Bern 2021 edustaa vuoden erinomaista satoa, joka näkyy ja maistuu jokaisessa lasillisessa.

Tämän viinin maku on hienostunut ja tasapainoinen. Siinä on syvät hedelmäiset sävyt, kuten kypsät kirsikat ja tummat marjat. Maku on täyteläinen ja samettinen, jättäen pitkäkestoisen ja miellyttävän jälkivaikutelman. Marquis de Bern 2021 tarjoaa täydellisen harmonian eri makuprofiileista, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat monipuolisia viinityylejä.

Viinin tuoksussa on vivahteita kukkaisista sävyistä, kuten laventelista ja ruususta, sekä mausteisista elementeistä, kuten vaniljasta ja mustapippurista. Nämä aromit yhdessä tuottavat houkuttelevan ja hienostuneen tuoksun, joka kutsuu sinut maistamaan tätä herkullista viiniä.

Marquis de Bern 2021 sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai yhdistettynä erilaisiin ruokalajeihin. Sen täyteläiset ja intensiiviset maut tekevät siitä ihanteellisen valinnan punaisen lihan, kuten pihvin tai lammaspatain, kanssa. Viini myös korostaa juustojen, erityisesti kovien ja kypsien juustojen, makua. Se tarjoaa täydellisen tasapainon ruoan ja viinin välillä.

Marquis de Bern 2021 tulisi tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä varmistaa, että viinin erilaiset maut ja aromit pääsevät täysiin oikeuksiinsa. Tarjoilulämpötila voi kuitenkin vaihdella henkilökohtaisten mieltymysten mukaan.

Tule ja uppoudu Marquis de Bern 2021:n ainutlaatuiseen maailmaan. Tämä viini tulee taatusti täyttämään odotuksesi laadusta ja antamaan unohtumattomia makuelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata Marquis de Bern 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.