Siirry pääsisältöön
Château du Breuil Calvados VSOP
Täältä voit helposti tilata Château du Breuil Calvados VSOP lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Château du Breuil Calvados VSOP

Ranska NormandieCalvados Pullo 700 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Château du Breuil Calvados VSOP

Château du Breuil Calvados VSOP on korkealaatuinen alkoholijuoma, joka valmistetaan Normandian alueella Ranskassa. Tämä herkullinen juoma on saavuttanut mainetta maailmanlaajuisesti yli 100 vuoden ajan, ja sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä todellisen houkutuksen hienoista juomista nauttivalle.

Château du Breuil Calvados VSOP valloittaa sinut heti ensi maistostaan. Sen rikas ja tasapainoinen maku on täynnä complexisia vivahteita, joissa yhdistyvät omenan makeus ja mausteisen tammitynnyrin tuomat sävyt. Tämä tyylikäs juoma jättää jälkeensä miellyttävän pitkän ja lämpimän jälkimaun, joka kruunaa nautinnon.

Sen lisäksi, että Château du Breuil Calvados VSOP on miellyttävä makuelämys, myös sen tuoksu hivelee aistejasi. Sen pirskahteleva omenan tuoksu luo miellyttävän ensivaikutelman. Juoman avautuessa nuuhkit sen hienostuneita metsämarjojen, pähkinöiden ja vaniljan vivahteita, joiden ansiosta sen tuoksu harmonisoituu täydellisesti sen makumaailman kanssa.

Château du Breuil Calvados VSOP on erinomainen kumppani monille ruokalajeille. Sen omenamehun hurmaavat piirteet sopivat erityisesti hapokkaiden jälkiruokien ja juustojen kanssa. Lisäksi sitä voidaan myös tarjoilla aperitiivina tai digestiivinä, joka täydentää hienostuneen aterian.

Ihannetilanteessa Château du Breuil Calvados VSOP tulisi nauttia noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila paljastaa juoman täyden potentiaalin ja antaa sen ainutlaatuisen makumaailman päästä täysiin oikeuksiinsa.

Château du Breuil Calvados VSOP on taidokkaasti valmistettu alkoholijuoma, joka tarjoaa makumatkan Ranskan maaseudulle. Sen harmoninen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen käyttötapa tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia elegantista juomasta erityisissä hetkissä.

Täältä voit helposti tilata Château du Breuil Calvados VSOP lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.