Siirry pääsisältöön
Bombay Sapphire Gin & Tonic
Täältä voit helposti tilata Bombay Sapphire Gin & Tonic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bombay Sapphire Gin & Tonic

Belgia Purkki 250 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
58%
Hedelmähapot
Pakkaus Purkki

Om Bombay Sapphire Gin & Tonic

Bombay Sapphire Gin & Tonic on laadukas ja tyylikäs juomavaihtoehto, joka tarjoaa herkullisen makumatkan eksoottiseen Bombayn kaupunkiin. Juoma koostuu hienostuneesta Bombay Sapphire -giniin ja virkistävästä tonic-vedestä, joka yhdistettynä ainutlaatuisten yrttien ja mausteiden kanssa luo mausteisen ja raikkaan juomaelämyksen.

Juoman alkuperä juontaa juurensa Englannin maaseudulle sijaitsevalle Laverstoken kylälle, missä Bombay Sapphire -ginin valmistusprosessi tapahtuu. Tämä alue on tunnettu maailman parhaiden ginien syntypaikkana ja Bombay Sapphire ei ole poikkeus. Sen valmistuksessa käytetään perinteisiä kuparipannuja sekä kymmeniä erilaisia yrttejä ja mausteita, joista jokainen on huolella valittu luomaan juoman ainutlaatuinen ja tasapainoinen maku.

Bombay Sapphire Gin & Tonicin maussa korostuvat sitruunan, katajanmarjat, korianterin ja bergamotin aromit, jotka luovat raikkaan ja tasapainoisen makukombinaation. Kukkaiset ja mausteiset sävyt yhdessä tonic-veden kuplivan raikkauden kanssa tekevät tästä juomasta täydellisen valinnan niin rentoon illanviettoon kuin juhlavampiinkin tilaisuuksiin.

Bombay Sapphire Gin & Tonicin tuoksu on hienostunut ja raikas, jossa voi aistia sitruunan ja muiden mausteiden sävyjä. Juoma on myös visuaalisesti houkutteleva, sillä sen selkeä kirkas väri tukee juoman raikkautta ja pirteyttä.

Tämä ihastuttava juoma on erinomainen valinta monipuolisesti erilaisia ruokalajeja tarjoiltaessa. Se sopii erityisesti aasialaisen keittiön mausteisiin ja eksoottisiin makuun, mutta se myös täydentää hienosti esimerkiksi kalaruokia, salaattia ja kevyempiä liharuokia. Juoma on parhaimmillaan tarjottaessa seurassa, jossa arvostetaan laatuja ja aitoja makuja.

Bombay Sapphire Gin & Tonic tarjoillaan mieluiten viileänä ja runsaan jäämäärän kanssa. Tämän juoman nauttimiseen kannattaa varata hetki aikaa, jotta sen maku ja tuoksu pääsevät oikeuksiinsa. Juoma sopii mainiosti niin rentoon illanviettoon ystävien kanssa kuin juhlavampiinkin tilaisuuksiin, ja se takaa unohtumattomia hetkiä mausteisten makujen parissa.

Täältä voit helposti tilata Bombay Sapphire Gin & Tonic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.