Siirry pääsisältöön
Larsen VS
Täältä voit helposti tilata Larsen VS lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Larsen VS

Ranska Cognac Pullo 350 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 0.8g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Larsen VS

Larsen VS on laadukas konjakki, jolla on rikas perintö. Tämä konjakki on valmistettu huolellisesti valittujen viinirypäleiden tislauksesta ja kypsyttämistä tammitynnyreissä.

Larsen VS:n ainutlaatuinen maku ja aromi tekevät siitä erinomaisen valinnan konjakkien ystäville. Sen pehmeä ja tasapainoinen maku tarjoaa miellyttävän kokemuksen. Konjakin mausteinen tuoksu täyttyy tilasta heti pulloa avatessa, joka lisää miellyttäviä odotuksia ensimmäisestä maistelusta.

Tämä konjakki sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai sekoituksissa. Sitä voi nauttia lempikonjakkilasin kautta hitaasti tai käyttää perinteisempiin konjakkijuomiin. Se sopii myös mainiosti erilaisten cocktailien perustana.

Larsen VS on erinomainen valinta monille eri ruokalajeille. Sen tasapainoinen maku ja hienostunut luonne tekevät siitä täydellisen kumppanin esimerkiksi raikkaalle salaatille, mereneläville tai suussa sulavalle suklaajälkiruoalle. Sen pitkä viipyvä maku korostaa ruoan makuja ja luo harmonisen yhdistelmän.

Paras tapa nauttia Larsen VS täysillä on tarjoilla se optimaalisessa lämpötilassa. Suosittelemme nauttimaan sitä roomalämpöisenä tai hieman viileämpänä, noin 16-18°C. Tässä lämpötilassa sen maku ja aromi pääsevät täysin esille ja tarjoavat parhaimman kokemuksen.

Larsen VS on konjakki, joka tarjoaa herkullisia makuelämyksiä ja jättää jälkensä jokaiseen tilaisuuteen. Sen monipuolisuus ja laadukas tislausprosessi tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille konjakkien ystäville.

Täältä voit helposti tilata Larsen VS lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.