Siirry pääsisältöön
Chimay blå
Täältä voit helposti tilata Chimay blå lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Chimay blå

Belgia Pullo 330 ml 9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
75%
Humalahakuisuus
42%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Chimay blå

Chimay blå on belgialainen trappistiolut, jolla on pitkä ja kunnianarvoinen historia takanaan. Tämä olut tulee Chimay-abbeyn luostarilta, joka sijaitsee Belgian maaseudulla. Sen valmistuksessa käytetään vain korkealaatuisia malteja, humalaa, hiivaa ja lähdevesiä, mikä takaa oluen erinomaisen laadun ja ainutlaatuisen maun.

Chimay blå on tumma olut, jolla on vahva ja täyteläinen maku. Sen voimakas ja monimutkainen aromi tarjoaa rikkaita vivahteita kuten tummaa suklaata, kahvia ja kypsää hedelmää. Oluen runsas maltaisuus ja hienostunut katkeruus tasapainottavat täydellisesti sen voimakasta makuprofiilia.

Chimay blå on täydellinen valinta herkutteluhetkiin ja hienoihin ruokailtaisiin. Sen täyteläinen maku ja monipuoliset aromit tekevät siitä ihanteellisen parin esimerkiksi pihvin, riistan tai täyteläisten juustojen kanssa. Sen korkea alkoholipitoisuus ja intensiivisyys tekevät siitä myös erinomaisen valinnan ikääntyvien juustojen tai suklaajälkiruokien seuraksi.

Chimay blån miellyttävä lämpötilasuositus on 10-12°C, joka tuo esiin sen täyden makunsa ja arominsa. Tämä olut tulee nauttia rauhallisesti ja harkiten, jotta voi todella arvostaa sen monimutkaista ja taitavaa valmistusta.

Chimay blå on valinta todellisille oluentuntijoille ja niille, jotka arvostavat laadukasta ja ainutlaatuista juomakokemusta. Sen rikas maku, monipuoliset aromit ja belgialaisen perinteen merkitys tekevät siitä erottuvan ja ikimuistoisen valinnan juhlallisiin ja erityisiin tilaisuuksiin.

Täältä voit helposti tilata Chimay blå lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.