Siirry pääsisältöön
Roodeberg  2021
Täältä voit helposti tilata Roodeberg 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Roodeberg 2021

Etelä-Afrikka Western Cape Cabernet sauvignonMerlotShiraz Laatikko 3000 ml 14% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Merlot, Shiraz

Om Roodeberg 2021

Roodeberg 2021 on elegantti viini, joka on valmistettu huolella valituista rypäleistä Etelä-Afrikassa. Tämä viini edustaa uskomatonta tasapainoa ja monimuotoisuutta, jota Etelä-Afrikan viinialueet tarjoavat. Roodeberg 2021 vie sinut täydelliselle matkalle viinimaailman maku- ja aromiprofiilien läpi.

Roodeberg 2021:n herkullinen maku tarjoaa täyteläisyyttä ja samalla raikkaan hedelmäisyyden. Tämä viini tanssii suussa terävien marja- ja kypsyneiden hedelmien sävyillä, joita tasapainottaa hienostunut tanniinisuus. Se jättää jälkimaun, joka on pitkä ja miellyttävä.

Roodeberg 2021:n houkutteleva tuoksu kuljettaa sinut eteläafrikkalaiseen luontoon. Sen tuoksussa voi aistia tummia kirsikoita, luumuja, mausteita ja hienostunutta tammen vaniljaa. Tämä viini kutsuu sinut tutkimaan Etelä-Afrikan monimuotoista maisemaa viinin kautta.

Roodeberg 2021:n monipuolisuus tekee siitä täydellisen kumppanin monenlaisille ruokalajeille. Se sopii erinomaisesti punaisen lihan, riistan, pataruokien ja kypsytettyjen juustojen seuraksi. Se täydentää ruoan makua ja luo unohtumattoman makuelämyksen.

Roodeberg 2021 tulisi nauttia viileänä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila varmistaa, että viinin herkulliset maku- ja aromiprofiilit tulevat täysin esiin ja tarjoavat täydellisen nautinnon jokaiselle viinin ystävälle.

Roodeberg 2021 on viini, joka tarjoaa sinulle unohtumattoman matkan Etelä-Afrikan viinialueiden hienostuneeseen maailmaan. Sen monimuotoiset maku- ja aromiprofiilit tekevät siitä täydellisen kumppanin niin arkipäivän illallisille kuin juhlaviin hetkiin. Kokeile Roodeberg 2021:aa ja anna itsesi lumoutua tästä Etelä-Afrikan viinimaailman helmen.

Täältä voit helposti tilata Roodeberg 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.