Siirry pääsisältöön
Maggio  2021
Täältä voit helposti tilata Maggio 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Maggio 2021

Italia Piemonte BarberaBonardaCabernet sauvignonDolcettoFreisa Pullo 750 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.9g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Barbera, Bonarda, Cabernet sauvignon, Dolcetto, Freisa

Om Maggio 2021

Esittelemme ylpeinä Maggio 2021 -viinin, joka ei ainoastaan tyydytä makuaistiasi, vaan tempaisee sinut mukaan aistilliseen matkaan. Tämä ainutlaatuinen viini tarjoaa sinulle kokoanenlaisen kokemuksen täynnä syvyyttä ja monipuolisuutta.

Maggio 2021 -viinin häkellyttävä alkuperä on myös yksi sen erityispiirteistä. Se on valittu huolella tarkkaan ja tulee yhdestä maailman arvostetuimmasta viinialueesta. Viinin alkuperä antaa sille ainutlaatuisen luonteen ja laadun, jota harvinaisemmat viinit tarjoavat.

Viinin makua ja tuoksua kuvataan sanoilla kaunis ja moniulotteinen. Kun maistelet tätä juomaa, voit odottaa löytäväsi herkullisen sekoituksen erilaisia makuja. Voit tuntea marjojen, kirsikoiden ja mausteiden elegantin tanssin kielelläsi. Tuoksussa taas voit nauttia viinin hienon ruusun ja vaniljan sävyistä, jotka täyttävät tilan ympärilläsi.

Maggio 2021 -viini sopii täydellisesti monenlaisten ruokien ja tilaisuuksien kanssa. Sen ainutlaatuinen maku ja monipuolisuus tekee siitä täydellisen valinnan juhlapöytään, illallisen kruunaajaksi tai rentoillan nautiskeluun ystävien kanssa. Tarjoa sitä seurassa, joka arvostaa hyvää ruokaa ja viiniä, ja saat taatusti erinomaisia kommentteja.

Servingstemperatuuriksi suosittelemme viinin jäähdyttämistä 15-18 asteeseen. Tällöin sen erilaiset maut ja aromei pääsevät täysiin oikeuksiinsa ja tarjoavat täydellisen nautinnon.

Maggio 2021 -viini on valintasi, kun etsit jotain erityistä ja unohtumatonta. Se luo tunnelman ja maistuu hyvin. Anna tämän viinin viedä sinut mukanaan ja kokea ainutlaatuinen matka viinin maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Maggio 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.