Siirry pääsisältöön
Stoneleigh Latitude Chardonnay 2021
Täältä voit helposti tilata Stoneleigh Latitude Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Stoneleigh Latitude Chardonnay 2021

Uusi-Seelanti Marlborough Chardonnay Pullo 375 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Stoneleigh Latitude Chardonnay 2021

Stoneleigh Latitude Chardonnay 2021 on upea uutuusviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen chardonnay-ystäville. Tämä viini kantaa mukanaan Härkomst-tunnuksen, joka tarkoittaa, että se on peräisin arvostetulta Stoneleigh-viinitilalta, joka sijaitsee upeiden ja villin kauniiden Uuden-Seelannin Marlboroughin viinialueella.

Stoneleigh Latitude Chardonnay 2021 on valmistettu huolellisesti valikoiduista ja kypsistä chardonnay-rypäleistä, jotka tuovat sille rikkaan ja monipuolisen maun. Viinin mausteinen ja hedelmäinen maku on täydellinen tasapaino herkullisen vaniljan ja kypsän sitruunan sekä omenan välillä. Lisäksi viinissä on kevyt paahteisuus, joka antaa sille hienostuneen ja miellyttävän sävyn.

Tuoksultaan Stoneleigh Latitude Chardonnay 2021 on huumaava ja houkutteleva. Siinä on selkeitä trooppisia hedelmän aromeja, kuten ananasta ja mangoa, joita täydentää hienovarainen sitruunan ja persikan tuoksu. Tämä aistillinen ja raikas tuoksu herättää varmasti kiinnostuksen jo ensimmäisellä nuuhkaisulla.

Stoneleigh Latitude Chardonnay 2021 on erinomainen valinta monenlaisiin ruokapöytiin. Sen runsas maku sopii erinomaisesti kalaruokien, kuten grillatun lohen tai öljyisten kampasimpukoiden, seuraksi. Se myös täydentää hyvin kanaruoat ja täyteläiset pastat. Tämä viini on todellinen monitaituri, joka pystyy täyttämään monenlaiset makunystyröiden tarpeet.

Suositeltu serveringstemperatur Stoneleigh Latitude Chardonnay 2021:lle on noin 10-12 astetta. Tämä lämpötila auttaa viinin makuja kehittymään parhaalla mahdollisella tavalla ja tuo esiin sen monipuolisuuden ja hienostuneisuuden.

Stoneleigh Latitude Chardonnay 2021 on kiistatta laadukas ja tasapainoinen valinta kaikille chardonnay-ystäville. Sen ainutlaatuiset Härkomst-tausta, rikas maku, houkutteleva tuoksu sekä monipuolisyys ruokavalintojen suhteen tekevät siitä täydellisen seuralaisen niin juhliin kuin arkisiinkin hetkiin.

Täältä voit helposti tilata Stoneleigh Latitude Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.