Siirry pääsisältöön
Philippe De Nantheuil Brut
Täältä voit helposti tilata Philippe De Nantheuil Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Philippe De Nantheuil Brut

Ranska Champagne ChardonnayPinot meunierPinot noir Pullo 750 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.8g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot meunier, Pinot noir

Om Philippe De Nantheuil Brut

Philippe De Nantheuil Brut on hienostunut samppanja Ranskasta. Tämä samppanja on valmistettu perinteisellä menetelmällä, joka tunnetaan nimellä méthode traditionnelle. Sen tuotantoalue sijaitsee Ranskan Champagne-alueella, joka on tunnettu korkealaatuisista samppanjoistaan.

Philippe De Nantheuil Brutilla on raikas ja kuiva maku, jonka seulanen on hienovarainen. Siinä on herkullisia hedelmäisiä ja kukkaisia ​​sävyjä, jotka tuovat esiin sen monimutkaisen luonteen. Samppanjan hieno kuplinta tekee siitä virkistävän juoman, joka sopii täydellisesti nautittavaksi erityistilaisuuksissa tai ylellisissä hetkissä.

Samppanjan tuoksussa voi aistia raikkaita sitrushedelmiä ja kevyesti paahtuneita aromeja. Tämä antaa sille miellyttävän ja hienostuneen sävyn, joka houkuttelee hienostuneita makunystyröitä.

Philippe De Nantheuil Brut sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen kuivuus ja tasapainoinen maku tekevät siitä täydellisen seuralaisen äyriäisille, kaloille ja vaaleille liharuoille. Se sopii myös mainiosti nautittavaksi sellaisenaan aperitiivina tai kumppanina kevyille alkupaloille.

Samppanja tulisi tarjoilla viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen maku ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Kaada se varovasti lasiin, jotta voit ihailla sen hienoja kuplia ja nauttia siitä täysin.

Philippe De Nantheuil Brut on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat korkealaatuista samppanjaa. Sen ainutlaatuinen maku, hienostunut tuoksu ja monipuolinen ruokaparitus tekevät siitä unohtumattoman juoman erityisiin hetkiin.

Täältä voit helposti tilata Philippe De Nantheuil Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.