Siirry pääsisältöön
Côté Mas Organic Rosé 2022
Täältä voit helposti tilata Côté Mas Organic Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Côté Mas Organic Rosé 2022

Ranska Pays d'OcLanguedoc-Roussillon MourvèdreSyrah Pullo 750 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.3g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Mourvèdre, Syrah

Om Côté Mas Organic Rosé 2022

Côté Mas Organic Rosé 2022 on tyylikäs ja hienostunut roséviini, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän alkuperää, makua, tuoksua sekä sopivia ruokapareja ja tarjoilulämpötilaa. Tämä laadukas ranskalainen viini on valmistettu 100% luomuviljellyistä rypäleistä, mikä takaa sen puhtaan ja kestävän luonteen.

Viini saa alkunsa Côté Mas -viinitilalta Etelä-Ranskasta. Alueen ainutlaatuinen ilmasto, kalkkipitoiset maaperät ja leppoisa merituuli luovat täydelliset olosuhteet viininviljelylle. Tämä heijastuu täysin Côté Mas Organic Rosén ainutlaatuiseen luonteeseen ja rikkaaseen makuun.

Côté Mas Organic Rosé 2022 tarjoaa herkullisen makuelämyksen. Viini on kuiva ja raikas, jossa on keskipitkä hapokkuus ja hienovaraiset punaisen marjan ja sitrushedelmien sävyt. Sen tuoksussa voi aistia hentoja kukkaisia vivahteita ja hedelmäisiä aromeja, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan kesäpäivien rentouttaviin hetkiin.

Tämä elegantti roséviini sopii erinomaisesti monenlaisille ruokapareille. Se täydentää täydellisesti kevyitä kesäisiä salaatteja, grillattuja kala- ja äyriäisruokia sekä tuoreita kasviksia. Lisäksi sen keskitäyteläinen rakenne tekee siitä täydellisen valinnan kalaruokien, pastojen ja vaaleiden liharuokien kumppaniksi.

Tarjoilulämpötila on myös tärkeä tekijä viinin täyden potentiaalin saavuttamiseksi. Côté Mas Organic Rosé 2022 tulisi tarjoilla viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Näin viini paljastaa kaikki sen aromit ja maut parhaalla mahdollisella tavalla.

Côté Mas Organic Rosé 2022 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua, luonnollisuutta ja hienostunutta makuelämystä. Sen alkuperä, makuprofiili, tuoksu, ruokaparit ja tarjoilulämpötila tekevät siitä ihanteellisen valinnan moniin eri tilanteisiin ja makumieltymyksiin. Nauti tästä herkullisesta luomuviinistä ympäristöä kunnioittaen ja makuelämyksiä arvostaen.

Täältä voit helposti tilata Côté Mas Organic Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.