Siirry pääsisältöön
Noilly Prat
Täältä voit helposti tilata Noilly Prat lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Noilly Prat

Ranska Pullo 750 ml 18% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 3.4g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Noilly Prat

Noilly Prat on arvostettu ranskalainen vermutti, jolla on syvä perinne ja ainutlaatuinen maku. Se valmistetaan huolellisesti valittujen yrttien ja mausteiden avulla, jotka kypsyvät viinitiessä, luoden rikkaan ja monimutkaisen makuprofiilin.

Noilly Pratin historia voidaan jäljittää aina vuoteen 1813, jolloin Joseph Noilly ja Claudius Prat yhdistivät taitonsa luodakseen tämän korkealaatuisen vermutin. Käyttämällä tarkkaan valittuja valkoviinejä sekä salaisia ​​yrtti- ja mausteseoksia, he loivat tuotteen, joka ansaitsi pian maineen huippulaatuisena aperitiivina.

Noilly Pratin ainutlaatuinen maku tulee sen pitkästä ja huolellisesta kypsytysprosessista. Veruttimme ikääntyy ulkona, alttiina Alueen ainutlaatuisille ilmasto-olosuhteille. Tämän ansiosta se saa täyteläisen ja täyteläisen maun, jossa on hienostuneita yrttien ja mausteiden vivahteita. Noilly Pratin mausta voi tuntea herkullisia sitruunan aromeja sekä hienostuneen katkeran jälkimaun.

Noilly Prat sopii täydellisesti monipuolisiin ruokapareihin. Sen maku täydentää täydellisesti mereneläviä, tarjoaa herkullisen lisän kala- ja äyriäisruokalajien rinnalla. Se on myös ihanteellinen aperitiivi, joka voidaan nauttia sellaisenaan jääpalojen kera tai sekoittaa klassikkodrinkkeihin, kuten martineihin tai negroneihin.

Parhaan maistelukokemuksen saavuttamiseksi suosittelemme nauttimaan Noilly Pratia viilennettynä. Tämä auttaa herättämään sen monimutkaiset mausteet ja lisäämään juoman raikkautta.

Noilly Prat on huippulaatuinen vermutti, joka on valmistettu intohimolla ja perinteitä kunnioittaen. Sen ainutlaatuinen maku, hienostunut tuoksu ja monipuolinen käyttö tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät hienostunutta juomaa nautittavaksi erityisten hetkien tai aistikkaiden ruokailukokemusten yhteydessä.

Täältä voit helposti tilata Noilly Prat lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.