Siirry pääsisältöön
Barrels and Drums Raspberry Mojito
Täältä voit helposti tilata Barrels and Drums Raspberry Mojito lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Barrels and Drums Raspberry Mojito

Ruotsi Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 8.4g / 100ml
Pakkaus Purkki

Om Barrels and Drums Raspberry Mojito

Barrels and Drums Raspberry Mojito on raikas ja herkullinen juoma, jossa yhdistyvät herkullinen vadelman maku ja raikas mojito-tyylinen sekoitus.

Herkomst

Tämä herkullinen juoma on peräisin Barrels and Drums -nimisestä tunnetusta merkistä, joka on erikoistunut korkealaatuisten alkoholijuomien valmistukseen. Merkki tunnetaan tinkimättömästä laadusta ja maistuvista juomistaan, ja Raspberry Mojito ei ole poikkeus.

Smak

Raspberry Mojito -juoma tarjoaa täyteläisen vadelman maun, joka on täydennetty tuoreen mintun ja kirpeän limetin aromeilla. Juoman tasapainoisessa makuprofiilissa on ihanteellinen sekoitus makeutta ja raikkautta, joka vie makunystyrät matkalle herkullisen juoman maailmaan.

Doft

Tämä herkullinen juoma tarjoaa houkuttelevan tuoksun, jossa vadelman makeus sekoittuu raikkaan mintun ja sitruunan aromien kanssa. Juoman aromaattinen profiili tuo esille täysin uuden puolen perinteisestä mojito-juomasta, ja tarjoaa miellyttävän tuoksunautinnon jokaisella kulauksella.

Mat och serveringstemperatur

Barrels and Drums Raspberry Mojito sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan jäiden kanssa tai sekoitettuna muiden juomien ja cocktailien kanssa. Voit tarjoilla sen juhlissa, illanistujaisissa tai rentoutumishetkinä ystävien kanssa. Juoman täyteläisen makuprofiilin ja raikkaan maun säilyttämiseksi suosittelemme nauttimaan sen viileänä. Voit tarjoilla sen noin 8-10 asteen lämpötilassa varmistaaksesi optimaalisen makuelämyksen.

Barrels and Drums Raspberry Mojito on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia raikkaasta ja herkullisesta juomasta. Sen täyteläinen vadelman maku ja tasapainoinen makuprofiili tekevät siitä erityisen houkuttelevan vaihtoehdon juhlallisiin tilaisuuksiin tai rentoon illanviettoon ystävien kanssa. Tartu tilaisuuteen ja kokeile tätä hämmästyttävää juomaa, joka vie sinut herkullisten makujen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Barrels and Drums Raspberry Mojito lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.