Siirry pääsisältöön
El Gran Botánico  2022
Täältä voit helposti tilata El Gran Botánico 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

El Gran Botánico 2022

Espanja VdlT CastillaKastilien-La Mancha SyrahTempranillo Laatikko 3000 ml 13.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Syrah, Tempranillo

Om El Gran Botánico 2022

El Gran Botánico 2022 on ainutlaatuinen ja hienostunut viinilajike, joka on valmistettu huolellisella ammattitaidolla ja huippuluokan raaka-aineilla. Tämän viinin taustalta löytyy vahva perinteiden kunnioitus ja vuosisatoja vanha viinintekotaito, jotka yhdistyvät moderniin ja innovatiiviseen lähestymistapaan.

Viinin alkuperä on tärkeä osa sen ainutlaatuisuutta. Se on kotoisin aurinkoiselta ja hedelmälliseltä viinivaltiolta, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaista ja maistuvista viineistään. Tämä paikallinen ympäristö ja erityiset maaperän ominaisuudet antavat El Gran Botánico 2022:lle sen luontaisen raikkauden ja tasapainoisen maun.

El Gran Botánico 2022:n maku on hienostunut ja moniulotteinen. Siinä yhdistyvät täyteläiset hedelmäiset maut, pehmeät tanniinit ja elegantti hapokkuus. Tämä viini tarjoaa nautinnollisen matkan erilaisten makujen maailmaan, jossa voit löytää vivahteikkaita hedelmiä, mausteita ja hienovaraisia vaniljan aromeja.

Tuoksultaan El Gran Botánico 2022 on houkutteleva ja intensiivinen. Se avautuu kompleksisella aromaattisella buketilla, joka vie sinut heti viinin tuotantopaikan viehättäviin maisemiin. Tuoksuvivahteet vaihtelevat kukkaisista ja hedelmäisistä muistiinpanoista aistikkaisiin mausteisiin ja tammen tuoksuihin.

Tämä viini on ihanteellinen seuraan monenlaisten ruokien kanssa. Sen monipuolisuus mahdollistaa sen yhdistämisen vaativaan gastronomiaan, ja se täydentää täydellisesti liha- ja pastaruokien, juustojen ja pähkinöiden makuprofiileja. Suositeltava tarjoilulämpötila El Gran Botánico 2022:lle on 16-18 astetta, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysiin oikeuksiinsa.

El Gran Botánico 2022 on todellinen herkkupala viininystäville, jotka arvostavat korkealaatuisia ja ainutlaatuisia viinejä. Se tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen ja kuljettaa sinut hetkeksi viinin maailmaan, jossa jokainen lasillinen on todellinen nautinto.

Täältä voit helposti tilata El Gran Botánico 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.