Siirry pääsisältöön
Leale Sangiovese 2022
Täältä voit helposti tilata Leale Sangiovese 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Leale Sangiovese 2022

Italia Toscana Sangiovese Pahvipakkaus 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pahvipakkaus
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Sangiovese

Om Leale Sangiovese 2022

Leale Sangiovese 2022 on hienostunut viini, joka kutsuu sinut matkalle italialaiseen viinimaiseen taivaaseen. Tämä Sangiovese-viini on valmistettu huolella valikoiduista rypäleistä ja se tuo mukanaan ainutlaatuisen ja monimuotoisen makumaailman.

Härkönstissään Leale Sangiovese 2022 loistaa. Rypäleet kasvavat lämpimässä ilmastossa, jossa auringonpaiste ja maaperän koostumus luovat täydelliset olosuhteet tämän viinin syntymiselle. Tulos on täyteläinen ja kypsien marjojen makuinen viini, joka heijastaa alueen ainutlaatuista terroiria.

Viinin sointuva maku yhdistyy houkuttelevaan tuoksuun, joka täyttää huoneen heti pulloa avattaessa. Tuoksussa voi aistia kypsää kirsikkaa, luumua ja kevyttä mausteisuutta. Nämä aromeja lupaavat nautinnollisia hetkiä ja rikastavat ruokailuelämystäsi.

Leale Sangiovese 2022 on täydellinen viini monenlaisille ruoille. Se täydentää erinomaisesti pastat, pizzat, lasagnen ja grillatun lihan. Viini sopii myös erinomaisesti juustolautaselle tai nautittavaksi sellaisenaan rentoutumisen hetkinä.

Paras tapa nauttia Leale Sangiovese 2022 viiniä on tarjoilla se 16–18 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila tuo esiin viinin täydellisen tasapainon ja parhaat maut. Voit nauttia tästä herkullisesta viinistä yhdessä ystävien kanssa tai antaa sen olla täydellinen lahja viinimaistelun harrastajille.

Leale Sangiovese 2022 on elegantti viini, joka tarjoaa herkullisen ja moniulotteisen maailman makuelämyksiä. Sen ainutlaatuinen alkuperä, houkutteleva tuoksu, monipuolinen maku ja joustava ruokaparitseminen tekevät siitä täydellisen valinnan niin arkipäivän illallisille kuin erityisille juhla-aterioillekin.

Täältä voit helposti tilata Leale Sangiovese 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.