Siirry pääsisältöön
El Cortejo Sauvignon Blanc 2022
Täältä voit helposti tilata El Cortejo Sauvignon Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

El Cortejo Sauvignon Blanc 2022

Argentiina MendozaCuyo Sauvignon blanc Pullo 375 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc

Om El Cortejo Sauvignon Blanc 2022

El Cortejo Sauvignon Blanc 2022 on elegantti ja raikas valkoviini, joka saapuu suoraan Chilen viinialueilta. Tämä upea viini herättää mielikuvia vihreistä aroista ja raikkaista merituulista, sillä se on valmistettu huolella valituista Sauvignon Blanc -rypäleistä.

El Cortejo Sauvignon Blanc 2022:n huomaamaton ja hienovarainen olemus tekee siitä todellisen löydön. Sen raikkaassa maussa voi aistia sitruksen ja limen vivahteita, jotka sulautuvat herkullisen trooppisten hedelmien kera. Viinin eloisa hapokkuus ja kepeä body ovat täydellinen yhdistelmä, joka viimeistelee tämän herkullisen kokemuksen.

El Cortejo Sauvignon Blanc 2022:n viehättävä tuoksu leijailee ilmassa heti viinilasin kaadettuasi. Se tarjoaa herkullisia nuotteja tuoreista sitruunoista, granaattiomenasta, herukoista ja mantelista. Tuoksun monimuotoisuus saa aistisi heräämään eloon ja luo odotuksen makumatkasta, joka tämä viini tarjoaa.

Tämä viini ei tarvitse seurakseen monimutkaista ruokalajia, sillä sen keveys ja raikkaus tekevät siitä täydellisen vaihtoehdon sellaisenaan nautittavaksi. Kokeile El Cortejo Sauvignon Blanc 2022:n kanssa vaaleaa kalaa, äyriäisiä tai salaattia, jotta voit täysin nauttia sen moniulotteisesta mausta.

El Cortejo Sauvignon Blanc 2022 tulisi tarjoilla viilennettynä noin 8-10 asteessa, jotta sen raikas ja raikas maku pääsee täysin oikeuksiinsa. Tämä viini on täydellinen valinta nautiskeluhetkiin ystävien kanssa tai vaikkapa romanttiseen illalliseen.

El Cortejo Sauvignon Blanc 2022 on varmasti viinivalikoimasi uusi helmi, joka lumoaa sinut laadullaan ja notkeudellaan. Ei ole epäilystäkään siitä, että tämä viini ansaitsee paikkansa sellaisenaan tai ruuan kumppanina.

Täältä voit helposti tilata El Cortejo Sauvignon Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.