Siirry pääsisältöön
Pasqua Chardonnay Organic 2022
Täältä voit helposti tilata Pasqua Chardonnay Organic 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pasqua Chardonnay Organic 2022

Italia Chardonnay Laatikko 3000 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Pasqua Chardonnay Organic 2022

Pasqua Chardonnay Organic 2022 on laadukas valkoviini, joka kunnioittaa ympäristöä ja tarjoaa ainutlaatuisen maisteluelämyksen. Tämä viini on valmistettu orgaanisista rypäleistä, jotka on kasvatettu kestävän viljelyn menetelmin, mikä takaa viinin puhtauden ja laadun.

Härkomst:

Tämä Chardonnay-viini tulee Pasqua-viinitilalta, joka sijaitsee Veneton alueella Italiassa. Alueen ilmasto-olosuhteet, maaperä ja viiniä valmistavien osaajien pitkä historia luovat täydelliset olosuhteet rypäleiden kasvulle ja viinin valmistukselle.

Smak:

Pasqua Chardonnay Organic 2022 tarjoaa herkullisen makuelämyksen. Sen pehmeä ja täyteläinen maku yhdistyy raikkaisiin sitruunan ja omenan vivahteisiin. Viinin hapokkuus tuo tasapainoa makuprofiiliin ja jättää jälkimaun, joka houkuttelee ottamaan toisenkin siemauksen.

Doft:

Tämän viinin tuoksu on miellyttävä ja hienostunut. Tuoksuvivahteet vaihtelevat kypsän omenan ja keltaisten hedelmien aromeista trooppisiin sävyihin. Jokainen haistelu paljastaa uusia kerroksia tässä houkuttelevassa ja moniulotteisessa viinissä.

Mat och serveringstemperatur:

Pasqua Chardonnay Organic 2022 on erinomainen kumppani monille ruokalajeille. Sen täyteläinen maku sopii erityisen hyvin kala- ja äyriäisruokien, kana- ja pastaruokien sekä kevyiden salaattien kanssa. Suosittelemme nauttimaan tätä viiniä viilennettynä noin 10-12 asteen lämpötilassa, jotta sen aromit ja maut pääsevät täysin esiin.

Kokonaisuudessaan Pasqua Chardonnay Organic 2022 on ympäristöystävällinen, tyylikäs ja herkullinen valinta viinien ystäville. Se tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, jossa yhdistyvät perinteet ja moderni kestävä lähestymistapa viininvalmistukseen. Nauti tästä laadukkaasta viinistä hyvässä seurassa ja rentoudu sen aromien ja makujen maailmassa.

Täältä voit helposti tilata Pasqua Chardonnay Organic 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.