Siirry pääsisältöön
Piattelli Malbec 2021
Täältä voit helposti tilata Piattelli Malbec 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Piattelli Malbec 2021

Argentiina MendozaCuyo Malbec Pullo 750 ml 14.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Malbec

Om Piattelli Malbec 2021

Piattelli Malbec 2021 on maukas ja rikas punaviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen viinin ystäville. Tämä viini tulee Piattelli-tilalta, joka sijaitsee Argentiinan Cafayaten laakson rehevillä viinitarhoilla. Sen alkuperäinen sijainti ja maaperä antavat viinille erottuvan luonteen ja ainutlaatuisen Härkomst.

Piattelli Malbec 2021 on valmistettu laadukkaista Malbec-rypäleistä, jotka tuottavat täyteläisen ja pehmeän viinin. Viini tarjoaa täyteläisen ja tasapainoisen maun, jossa on runsaasti tummia marjoja, kypsää kirsikkaa ja hienostunutta mausteisuutta. Sen silkinpehmeät tanniinit ja pitkä jälkimaku tekevät siitä erinomaisen valinnan nautittavaksi sellaisenaan tai yhdistettynä erilaisiin ruokiin.

Piattelli Malbec 2021:n ainutlaatuinen tuoksu täydentää sen rikasta makua. Sen intensiivisissä tuoksunuoteissa voi havaita tummia marjoja, luumua ja hienostunutta tammen sävyä, joka lisää viinin moniulotteisuutta.

Tämä Malbec-viini sopii erinomaisesti erilaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku ja pehmeät tanniinit tekevät siitä täydellisen kumppanin liharuokien, erityisesti naudanlihan ja karitsan, kanssa. Sitä voidaan myös nauttia juusto- ja suklaanautintojen kylkiäisenä.

Piattelli Malbec 2021 kannattaa tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tämä viini tulee varmasti ilahduttamaan niitä, jotka nauttivat täyteläisistä ja mausteisista punaviineistä.

Piattelli Malbec 2021 on ylpeästi esimerkki argentiinalaisen viinin taidokkuudesta ja laadusta. Sen herkullinen maku, monipuolisuus ruokapareissa ja ainutlaatuinen tuoksu tekevät siitä loistavan valinnan niin viinin harrastajille kuin aloittelijoillekin.

Täältä voit helposti tilata Piattelli Malbec 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.