Siirry pääsisältöön
Sun Gate Zinfandel 2021
Täältä voit helposti tilata Sun Gate Zinfandel 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sun Gate Zinfandel 2021

YHDYSVALLAT Kalifornien Zinfandel Pullo 750 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Zinfandel

Om Sun Gate Zinfandel 2021

Sun Gate Zinfandel 2021 on laadukas ja tumma punaviini, joka hurmaa viininystävät vivahteikkaalla aromillaan ja täyteläisellä maullaan. Tämän viinin alkuperä on Californiassa, missä aurinkoisen ilmaston ja hedelmällisen maaperän ansiosta Zinfandel-rypäleet saavuttavat täydellisen kypsyyden.

Sun Gate Zinfandel 2021:n suun täyttävä maku herättää aistit eloon ensimmäisestä kulauksesta alkaen. Siinä yhdistyvät tumman marjaiset sävyt kuten kypsä mustikka ja karhunvatukka, sekä mausteiset vivahteet kuten neilikka ja inkivääri. Viini on täyteläinen ja tanniininen, mutta samalla pehmeä ja tasapainoinen.

Aromissa voi aistia tuoreiden marjojen tuoksun, erityisesti vadelman ja kirsikan makeuden. Lisäksi tammitynnyrissä kypsytyksen ansiosta viinin tuoksuun on hieman lisätty vaniljan ja paahteisten sävyjen vivahdetta.

Sun Gate Zinfandel 2021 on ihanteellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen täyteläisyys ja mausteisuus sopivat erinomaisesti grillatun punaisen lihan, mausteisten pastaruokien sekä voimakkaiden juustojen seuraksi. Viiniä voi myös tarjoilla hieman jäähdytettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa, jolloin sen aromit ja maut pääsevät oikeuksiinsa.

Oli kyseessä illallinen ystävien kanssa tai rento viinilasillinen nautiskeluhetki kotona, Sun Gate Zinfandel 2021 tarjoaa viinikokemuksen, joka jättää lämpimän ja pitkäkestoisen jälkimaun. Anna tämän upean punaviinin viedä sinut mukanaan Californiaan aurinkoisiin maisemiin ja nauti täysin siemauksin tästä ainutlaatuisesta viinistä.

Täältä voit helposti tilata Sun Gate Zinfandel 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.