Siirry pääsisältöön
Brolio  2021
Täältä voit helposti tilata Brolio 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brolio 2021

Italia ToscanaChianti ColorinoSangiovese Pullo 750 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Colorino, Sangiovese

Om Brolio 2021

Tervetuloa maistelemaan Brolio 2021 -viiniä! Tämä ainutlaatuinen viini on peräisin Italiasta, Toscanaan kuuluvan Barolin viinitarhalta. Sen hienostunut maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan vaativimmillekin viininystäville.

Brolio 2021 -viinin valmistuksessa on käytetty ainoastaan parhaita rypäleitä, jotka poimitaan huolella kypsytettyinä. Tämä korkealaatuinen rypäleiden valinta varmistaa viinin erinomaisen makuprofiilin. Sen tasapainoinen ja täyteläinen maku tarjoaa miellyttävän yhdistelmän tummanmarjaisia ja mausteisia sävyjä.

Brolio 2021 -viinin aromi on intensiivinen ja moniulotteinen. Voit aistia siitä kypsien tummien marjojen, kuten luumujen ja kirsikoiden, herkullisen tuoksun. Lisäksi mukana on hienovaraisia mausteita ja kevyt vaniljan vivahde, jotka tekevät viinistä entistä houkuttelevamman.

Tämä upea viini on erinomainen valinta monille ruokalajeille. Sen monipuolinen luonne mahdollistaa sen nauttimisen esimerkiksi liharuokien, pastan, riistan ja kypsien juustojen seurana. Brolio 2021 -viinin täyteläinen maku ja pehmeät tanniinit täydentävät ruoan makua ja luovat harmonisen kokemuksen.

Optimaalisen makuelämyksen takaamiseksi suosittelemme nauttimaan Brolio 2021 -viinin hieman viilennettynä. Optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta, mikä antaa viinin aromien ja makujen päästä parhaiten esiin.

Joten kaada itsellesi hyvää lasillista Brolio 2021 -viiniä ja anna sen viedä sinut matkalle Italiassa sijaitsevan Barolin viinitarhan mielenkiintoiseen maailmaan. Tämä viini on täydellinen valinta kaikkiin tilaisuuksiin, jossa haluat tarjota jotain todella erityistä.

Täältä voit helposti tilata Brolio 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.