Siirry pääsisältöön
Palmer & Co Brut Reserve
Täältä voit helposti tilata Palmer & Co Brut Reserve lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Palmer & Co Brut Reserve

Ranska Champagne Pullo 750 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Palmer & Co Brut Reserve

Palmer & Co Brut Reserve on laadukas samppanja, joka vie sinut mukaansa hienostuneen makunsa ja arominsa avulla. Tämä samppanja on peräisin arvostetusta Palmer & Co -viinitalosta, joka on tunnettu huippulaatuisista samppanjoistaan.

Brut Reserve on valmistettu perinteisellä menetelmällä, jossa toinen käyminen tapahtuu pullossa. Tämä menetelmä mahdollistaa samppanjan monivivahteisen ja tyylikkään maun kehittymisen. Samppanjassa yhdistyvät taidokkaasti eri rypälelajikkeiden aromit ja maut, luoden tasapainoisen ja miellyttävän juomakokemuksen.

Sen hienostunut maku ja miellyttävä hapokkuus tekevät Palmer & Co Brut Reservesta ihanteellisen valinnan monille ruokalajeille. Voit nauttia sitä aperitiivina tai seurana herkullisille äyriäisille, kalalle tai vaikka vaalealle lihalle. Sen monipuolisuus tekee siitä myös oivan valinnan juhlallisiin tilaisuuksiin ja illanistujaisiin.

Palmer & Co Brut Reservella on myös hienostunut aromiprofiili. Tuoksussa voit aistia kypsien hedelmien ja paahteisten sävyjen vivahteita, jotka johdattavat sinut samppanjamaailman hienoimpien herkkujen ääreen.

Säädettävä serveringstemperatur tarjoaa sinulle täydellisen nautintokokemuksen. Suosittelemme jäähdyttämään samppanjapullon noin 6-9 asteen lämpötilaan ennen sen tarjoamista. Näin saat esille sen parhaat ominaisuudet ja nautit samppanjasta sen kaikessa hohdossa.

Palmer & Co Brut Reserve on ehdottomasti samppanja, joka täyttää vaativimmatkin makunystyrät. Sen laatu, monipuolisuus ja tyylikäs ulkonäkö tekevät siitä loistovalinnan niin juhliin kuin arki-iltojenkin iloksi. Tarjoile sitä seurassa hyvien ystävien kanssa ja antaudu samppanjan maailman taianomaiselle tunnelmalle.

Täältä voit helposti tilata Palmer & Co Brut Reserve lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.