Siirry pääsisältöön
Omnipollo Levon
Täältä voit helposti tilata Omnipollo Levon lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Omnipollo Levon

Belgia Pullo 750 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Omnipollo Levon

Omnipollo Levon on yllättävä olut, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Sen moniulotteisessa maussa yhdistyvät hedelmäiset sävyt, maanläheiset aromit ja hienostunut hapokkuus. Jo ensimmäisestä hörpystä Levon vie sinut matkalle, jossa pääset tutustumaan sen taustalla olevaan tarinaan ja tunnelmaan.

Härkomst, Levonin synnyinmaa, vaikuttaa vahvasti sen luonteeseen. Tämä ruotsalainen panimo on tunnettu luovasta ja innovatiivisesta otteestaan, ja Levon ei ole poikkeus. Sen ainutlaatuinen resepti ja tarkkaan valitut raaka-aineet tekevät siitä erityisen herkullisen ja kehittyvän oluen.

Levonin hienostunut ja moniulotteinen maku vie sinut matkalle, joka stimuloi kaikkia aistejasi. Sen hedelmäiset sävyt tuovat mieleen trooppiset makumaailmat, kun taas maanläheiset aromit ja hienostunut hapokkuus antavat sille syvyyttä ja tasapainoisuutta. Levon on täynnä luonnetta ja seikkailua.

Tämä ainutlaatuinen olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai ruoan kera. Sen moniulotteinen maku ja intensiiviset aromit tekevät siitä täydellisen kumppanin vaativammillekin ruokalajeille, kuten grillatulle lihalle tai mausteisille kalaruoille. Levon on myös suosittu valinta juusto- ja suklaan ystäville.

Kun tarjoilet Levonia, varmista että se on oikeassa lämpötilassa, jotta sen aromit ja maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Suosittelemme tarjoilemaan sen noin 8-10 asteen lämpötilassa. Näin saat kaiken irti tämän upean oluen monipuolisesta makumaailmasta.

Omnipollo Levon on olut, joka ei jätä ketään kylmäksi. Sen ainutlaatuinen maku, aromit ja tarina tekevät siitä mahtavan valinnan niin oluen harrastajille kuin seikkailunhaluisille makuelämysten etsijöille. Astu Levonin maailmaan ja anna sen viedä sinut mukanaan unohtumattomalle matkalle!

Täältä voit helposti tilata Omnipollo Levon lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.