Siirry pääsisältöön
Zingled out Zinfandel
Täältä voit helposti tilata Zingled out Zinfandel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Zingled out Zinfandel

Italia Pullo 1000 ml 14% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.8g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Zingled out Zinfandel

Zingled out Zinfandel on laadukas viinirypälemehu, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Tämä ainutlaatuinen viini tulee suoraan Kalifornian viinivuorilta ja sen juuret ulottuvat pitkälle menneisyyteen. Zingled out Zinfandel on valmistettu huolella valikoiduista Zinfandel-rypäleistä, jotka antavat sille sen intensiivisen ja hienostuneen maun.

Viini tarjoaa runsaan ja täyteläisen hedelmäisen maun, joka täyttää suun silkalla nautinnolla. Sen mausteinen aromi ja tyylikäs tanniinisuus tekevät tästä Zingled out Zinfandelista täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat moniulotteisia ja tasapainoisia viinejä.

Zingled out Zinfandelin houkutteleva kukkaistuoksu kruunaa kokonaisuuden. Sen kiehtova ja hienovarainen tuoksu tuo mieleen kypsät marjat ja mausteet, jotka tekevät tästä viinistä erottuvan ja houkuttelevan.

Viini sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen pehmeä rakenne ja runsaat maut täydentävät erityisesti grillattuja liha- ja kasvisruokia sekä maustettuja juustoja. Zingled out Zinfandelin tasapainoisen hapokkuuden ja täyteläisyyden ansiosta se toimii myös mainiosti sellaisenaan nautittavaksi.

Parhaimman makuelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan Zingled out Zinfandelia hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa. Tämä lämpötila korostaa viinin hedelmäisiä sävyjä ja pehmentää sen tanniinisuutta, jolloin sen maut pääsevät parhaiten esiin.

Kokeile Zingled out Zinfandelia ja anna sen kiehtovien makujen ja elegantin tuoksun viedä sinut maailman parhaimpien viinien maailmaan. Tämä viini tulee varmasti herättämään iloa ja ihastusta kaikissa niissä, jotka kaipaavat makuelämyksiä täynnä olevaa juomaa.

Täältä voit helposti tilata Zingled out Zinfandel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.