Siirry pääsisältöön
René Barbier Viña Augusta 2021
Täältä voit helposti tilata René Barbier Viña Augusta 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

René Barbier Viña Augusta 2021

Espanja Katalonien MacabeoMoscatelParelladaXarel-lo Pullo 750 ml 11% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 3.1g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Macabeo, Moscatel, Parellada, Xarel-lo

Om René Barbier Viña Augusta 2021

René Barbier Viña Augusta 2021 on viinin ystävän valinta, joka tarjoaa ainutlaatuisen espanjalaisen maun ja aromin. Tämä viini luo maagisen tunnelman jokaisen lasillisen kanssa.

René Barbier Viña Augusta 2021 on peräisin Espanjasta, sieltä löytyy viininvalmistuksen pitkät perinteet ja tunnetut viinialueet. Tämä viini on valmistettu tarkkaan valituista rypäleistä, jotka antavat sille täyteläisen ja moniulotteisen maun. Rypäleet ovat saaneet kypsyä aurinkoisilla viinitarhoilla, mikä tekee viinistä täyteläisen ja aromikkaan.

René Barbier Viña Augusta 2021:n maku on täyteläinen ja hienostunut. Se tarjoaa herkullisen yhdistelmän hedelmäisiä ja mausteisia sävyjä. Viini on sileä ja tasapainoinen, jättäen jälkimaussa pitkään kestäviä ja miellyttäviä vivahteita.

Doftet av René Barbier Viña Augusta 2021 är fängslande och förförisk. Den har en rik bukett med aromatiska inslag av mörka bär, mogna plommon och en subtil touch av kryddor. Doften är välbalanserad och inbjudande, vilket gör att man längtar efter att smaka på varje droppe.

René Barbier Viña Augusta 2021 sopii mainiosti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi erilaisille ruokalajeille. Se täydentää erityisen hyvin liharuokia, kuten punaista lihaa, makkaroita ja pataruokia. Viini sopii myös mainiosti grillatun ruoan kumppaniksi, jossa sen täyteläinen maku pääsee oikeuksiinsa.

Viini suositellaan tarjoiltavaksi hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa. Tämä lämpötila korostaa viinin monivivahteisuutta ja tasapainoa. René Barbier Viña Augusta 2021 on täydellinen valinta nauttia ystävien seurassa tai rentouttavassa hetkessä itselleen. Se tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen, jota on vaikea vastustaa. Osta nyt René Barbier Viña Augusta 2021 ja anna makujen kietoutua yhteen!

Täältä voit helposti tilata René Barbier Viña Augusta 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.