Siirry pääsisältöön
Pata Negra Brut
Täältä voit helposti tilata Pata Negra Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pata Negra Brut

Espanja Cava MacabeoParelladaXarel-lo Pullo 750 ml 11.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Macabeo, Parellada, Xarel-lo

Om Pata Negra Brut

Pata Negra Brut on korkealaatuinen kuohuviini, joka tulee suoraan Espanjasta. Tämä kuohuviini tarjoaa herkullisen ja moniulotteisen makuelämyksen kaikille kuohuviinin ystäville. Sen raikkaat hedelmäiset maut ja eloisa hapokkuus takaavat nautinnollisen hetken jokaisella maistamiskerralla.

Pata Negra Brutilla on hienostunut ja houkutteleva tuoksu, jossa voi aistia kypsien sitrushedelmien, omenoiden ja päärynöiden vivahteita. Tämä hienostunut tuoksu luo miellyttävän tunnelman ja kutsuu maistamaan viinin herkullisia makuja.

Tämä kuohuviini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi täydentää hienostuneesti erilaisia ruokalajeja. Sen raikas hapokkuus ja pitkä jälkimaku tekevät siitä ihanteellisen valinnan merenelävien ja kevyiden kasvisruokien kanssa. Voit myös nauttia tämän kuohuviinin seurana herkullista juustolautasta tai aromaattisten leivonnaisten kanssa.

Pata Negra Brutin suositeltava tarjoilulämpötila on noin 6-8 astetta. Tämä lämpötila auttaa korostamaan viinin raikkaita makuja ja tasapainoista hapokkuutta. Muista viilätä pullo ajoissa ennen tarjoilua, jotta voit nauttia tämän kuohuviinin parhaiten.

Pata Negra Brut on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat korkealaatuista kuohuviiniä ja haluavat kokea upean makuelämyksen. Sen raikkaat maut ja hienostunut tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan juhlaviin tilaisuuksiin tai rentoon illanviettoon ystävien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Pata Negra Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.