Siirry pääsisältöön
Simonsig Chardonnay 2021
Täältä voit helposti tilata Simonsig Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Simonsig Chardonnay 2021

Etelä-Afrikka Western CapeCoastal Region Chardonnay Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Simonsig Chardonnay 2021

Simonsig Chardonnay 2021 on erinomainen valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta valkoviiniä. Tämä elegantti ja hienostunut chardonnay tarjoaa herkullisia makuelämyksiä sekä hienostuneen ja houkuttelevan tuoksun.

Viinin alkuperä juontaa juurensa Etelä-Afrikan Stellenboschin alueelle, joka on tunnettu viininviljelystään ja ainutlaatuisista viiniköynnösmailleen. Täällä sijaitseva Simonsig-viinitila on yksi alueen arvostetuimmista viinintuottajista ja heidän chardonnaynsa ovat saaneet tunnustusta ympäri maailmaa.

Simonsig Chardonnay 2021 tarjoaa upean makuprofiilin, joka on täynnä raikkaita sitruunan ja omenan sävyjä. Viini on täyteläinen ja kermainen, jättäen suuhun miellyttävän ja pitkään kestävän jälkimaun. Se on oivallinen valinta niille, jotka nauttivat eloisan hapokkaista ja samalla pehmeistä valkoviineistä.

Tuoksultaan tämä chardonnay on houkutteleva ja monipuolinen. Siinä voi aistia hienostuneita sitruunan, aprikoosin ja tammen arominuansseja, jotka tekevät kokonaisuudesta tasapainoisen ja miellyttävän.

Tämä herkullinen chardonnay sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi monenlaisille ruoille. Se täydentää loistavasti vaaleaa lihaa, kalaruokia ja äyriäisiä. Suosittelemme nauttimaan sitä hieman viilennettynä, noin 10-12 asteessa, jotta sen täyteläiset maut pääsevät parhaiten esille.

Simonsig Chardonnay 2021 on ehdoton valinta kaikille valkoviinin ystäville, jotka arvostavat korkealaatuisia ja monipuolisia viinejä. Sen ainutlaatuiset maut ja aromit tarjoavat unohtumattomia makuelämyksiä jokaiseen tilaisuuteen.

Täältä voit helposti tilata Simonsig Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.