Siirry pääsisältöön
Clan MacGregor
Täältä voit helposti tilata Clan MacGregor lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Clan MacGregor

Yhdistynyt kuningaskunta Skottland Pullo 700 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om Clan MacGregor

Clan MacGregor on yksi Skotlannin tunnetuimmista viskituotteista, joka saa ainutlaatuisuutensa paitsi perinteisestä valmistustavastaan myös huolella valituista raaka-aineistaan. Tämä viski kätkee sisäänsä pitkän perinteen ja kulttuurin Skotlannista, tarjoten samalla herkullisia makuelämyksiä.

Clan MacGregorin juuret juontavat kauas Skotlannin ylängöille, ja se on valmistettu perinteisellä pot still -menetelmällä. Tämä tarkoittaa, että viskiä valmistetaan pienissä erissä kuparipannuissa, jotta sen ainutlaatuiset ominaisuudet voidaan säilyttää mahdollisimman hyvin. Juuri tämä valmistustapa antaa Clan MacGregorille sen pehmeän ja tasapainoisen maun.

Maultaan Clan MacGregor on kevyt ja miellyttävän pehmeä viski, jossa voi aistia hennon savuisen sävyn. Sen makuprofiili onkin täydellinen niille, jotka arvostavat lempeitä ja hienovaraisia makuja. Visssä on myös hedelmäisiä ja mausteisia vivahteita, jotka tekevät siitä monipuolisen ja nautittavan juoman.

Tuoksultaan Clan MacGregor tuo mieleen raikkaan ja hedelmäisen aromin, jossa voi aistia myös hienoisia maltaisia ja puumaisia sävyjä. Tämä tarkoittaa, että sen tuoksu houkuttelee ja kutsuu nauttimaan rauhallisesti tästä erityisestä viskistä.

Clan MacGregoria suositellaan erityisesti nautittavaksi sellaisenaan, jolloin sen maut pääsevät parhaiten esille. Voit myös kokeilla sitä jäiden tai hieman veden kera, jotta sen maailma avautuu entistäkin monipuolisemmin. Tämä viski on täydellinen valinta rentoutumishetkiin tai juhliin, ja sen pehmeä luonne sopii mainiosti myös suklaan ja juustojen seuraksi.

Clan MacGregorin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta, jotta sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Muista kuitenkin nauttia sitä omalla tahdillasi ja löytää juuri se tapa, joka tuo esiin tämän viskin parhaat puolet. Olipa tilaisuutesi sitten mikä tahansa, Clan MacGregor tarjoaa ainutlaatuista skotlantilaista viskikokemusta, josta voit nauttia täysin siemauksin.

Täältä voit helposti tilata Clan MacGregor lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.