Siirry pääsisältöön
Frontera Chardonnay 2022
Täältä voit helposti tilata Frontera Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Frontera Chardonnay 2022

Chile Valle CentralMaipo Chardonnay Pullo 750 ml 12% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Frontera Chardonnay 2022

Frontera Chardonnay 2022 on erinomainen valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista Chardonnayta. Tämä viini on valmistettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä ja se edustaa upeasti chileläisen viinintuotannon parhaita puolia.

Frontera Chardonnay 2022:n juuret ovat vahvasti peräisin maan rikkaasta maaperästä ja erityisesti Colchaguan laakson aluetta luonnehtivat ideaalit kasvuolosuhteet. Tämä heijastuu viinin hienossa ja tasapainoisessa maussa, joka tarjoaa herkullisia kerroksia sitrushedelmiä, trooppisia hedelmiä ja kevyitä vaniljaisia vivahteita.

Viinin miellyttävä ja raikas tuoksu puhuttelee aisteja heti ensimmäisestä lasillisesta lähtien. Siinä yhdistyvät hienostuneesti omenan, ananaksen ja persikan tuoksuvivahteet, jotka tekevät viinistä houkuttelevan ja kutsuvan.

Frontera Chardonnay 2022 sopii täydellisesti monenlaiseen ruokapöytään. Sen raikas hapokkuus ja runsas maku tekevät siitä erinomaisen kumppanin vaalealle lihalle, kala- ja äyriäisruoille sekä kevyille salaateille. Viiniä voi myös nautiskella sellaisenaan seurustelujuomana tai kesäisissä illanvietoissa.

Frontera Chardonnay 2022 kannattaa tarjoilla viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Näin sen aromit tulevat parhaiten esiin ja se säilyttää raikkaan riemukkuutensa. Viini pääsee oikeuksiinsa, kun se nautitaan lasista, joka on hieman kapeneva yläosastaan ja antaa siten viinin aromien kehittyä ja tulla esiin täydellisesti.

Oli kyseessä sitten illallinen ystävien kanssa, rento illanvietto tai romanttinen hetki kahden kesken, Frontera Chardonnay 2022 tuo takuuvarmasti iloa ja nautintoa joka kerta. Sen hienostunut maku ja tuoksu tarjoavat aistillisen elämyksen ja jättävät pysyvän vaikutuksen viininystävien sydämiin.

Täältä voit helposti tilata Frontera Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.