Siirry pääsisältöön
Leva Riesling Müller-Thurgau Organic 2021
Täältä voit helposti tilata Leva Riesling Müller-Thurgau Organic 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Leva Riesling Müller-Thurgau Organic 2021

Saksa Rheinhessen Müller-thurgauRiesling Pullo 750 ml 11% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 3g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Müller-thurgau, Riesling

Om Leva Riesling Müller-Thurgau Organic 2021

Leva Riesling Müller-Thurgau Organic 2021 on erinomainen valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja ekologisesti tuotettua viiniä. Tämä viini tarjoaa hienostuneen makuelämyksen, joka sopii täydellisesti monenlaisille ruokalajeille. Sen raikkaat sitruksen ja persikan vivahteet luovat miellyttävän ja tasapainoisen juoman, joka jättää jälkeensä pitkän jälkimaun.

Leva Riesling Müller-Thurgau Organic 2021:n alkuperä on korkealaatuisissa viinitarhoissa, joissa viljellään rypäleet orgaanisesti ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Tämä takaa puhtaan ja luonnollisen lopputuloksen, jossa rypäleiden aromeista voi nauttia täysin siemauksin.

Viinin tuoksussa voi aistia tuoreiden hedelmien häivähdyksiä, kuten omenaa ja hunajamelonia. Näiden aromaattisten vivahteiden ansiosta Leva Riesling Müller-Thurgau Organic 2021 ei vain hivele makunystyröitä, vaan myös houkuttelee haisteluaistia.

Tämän viinin monipuolisuus tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon monenlaisille ruokalajeille. Se sopii erityisen hyvin merenelävien, kalaruokien ja salaattien seuraan. Sen raikas hapokkuus tasapainottaa hyvin mausteisia ruokia, kuten aasialaisia tai intialaisia ruokia. Voit myös nauttia tätä viiniä sellaisenaan seurustelujuomana tai aperitiivina.

Leva Riesling Müller-Thurgau Organic 2021 on parhaimmillaan tarjoiltuna noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa viinin raikkaita aromeita ja tekee siitä täydellisen kumppanin ruokailuelämyksiin. Jäähtynyt lasillinen tätä herkullista viiniä antaa sinulle hetken rentoutumista ja herkuttelua.

Kokonaisuutena Leva Riesling Müller-Thurgau Organic 2021 on korkealaatuinen ja ekologisesti tuotettu viini, joka tarjoaa raikkaita makuelämyksiä ja sopii monenlaisiin tilaisuuksiin. Valitsemalla Leva Riesling Müller-Thurgau Organic 2021 saat nauttia herkullisesta viinistä, samalla kun huolehdit ympäristöstäsi.

Täältä voit helposti tilata Leva Riesling Müller-Thurgau Organic 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.