Siirry pääsisältöön
Lagunitas IPA
Täältä voit helposti tilata Lagunitas IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lagunitas IPA

Kansainvälinen tavaramerkki Purkki 330 ml 6.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Lagunitas IPA

Lagunitas IPA on maailmankuulu olutmerkki, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja miellyttävän olutelämyksen. Oluen häkellyttävä alkuperä juontaa juurensa Yhdysvaltojen Kalifornian osavaltion Petaluma kaupunkiin, jossa Lagunitas panimo sijaitsee. Tämä olut on kirkas ja kullanvärinen, ja sen kupliva koostumus tekee siitä erityisen virkistävää nautittavaa.

Lagunitas IPA:n uskomaton maku on sen suurin valtti. Siinä yhdistyvät tyylikkäästi maltainen makeus, sitruksiset ja havumaiset nuotit sekä raikas humala. Tämä antaa oluelle tasapainoisen ja miellyttävän maun, joka jää pitkään suuhun pyörimään. Lisäksi oluen vahva humalan aromi tekee siitä unohtumattoman.

Ei ole mahdollista puhua Lagunitas IPA:n ominaisuuksista mainitsematta sen intensiivistä tuoksua. Tämä erikoinen olut hurmaa oluen ystävät jo ensimmäisellä nuuhkaisulla. Sen tuoksu on täynnä sitrusta, kukkaisuutta ja havumetsien raikkaita tuulia. Tämä houkutteleva tuoksu saa veden kielelle ja antaa vihjeen siitä uskomattomasta elämyksestä, joka odottaa jokaisen olutharrastajan maistamista varten.

Lagunitas IPA on erinomainen valinta monenlaisiin ruokapareihin. Sen tasapainoiset maut sopivat täydellisesti mausteisiin ja tulisiin ruokiin, kuten intialaiseen ja meksikolaiseen keittiöön. Lisäksi tämä olut toimii hyvin grilliruokien, pizzan ja mausteisten kalanruokien kanssa. Lagunitas IPA:n vahva ja moniulotteinen maku täydentää näitä ruokia täydellisesti.

Lagunitas IPA tulisi tarjoilla jäähdytettynä noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa oluen makuja esiintymään parhaimmillaan ja tarjoaa täydellisen tasapainon tuoreuden ja täyteläisyyden välillä. Olut voi nauttia suoraan pullosta tai kaataa lasiin, jossa sen kaunis ja kirkas väri välittyy parhaiten.

Lagunitas IPA on oluen ystävien suosikki valinta, ja sen hienostunut maku sekä monipuolisuus tekevät siitä arvokkaan lisän jokaisen olutharrastajan valikoimaan. Oli tilaisuus mikä tahansa, Lagunitas IPA on aina oikea valinta jäähtyä ja nauttia ainutlaatuisesta olutelämyksestä.

Täältä voit helposti tilata Lagunitas IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.