Siirry pääsisältöön
Les Sorts Selecció 2021
Täältä voit helposti tilata Les Sorts Selecció 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Les Sorts Selecció 2021

Espanja MontsantKatalonien CarignanGrenacheSyrah Pullo 750 ml 14% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Carignan, Grenache, Syrah

Om Les Sorts Selecció 2021

Les Sorts Selecció 2021 on laadukas viini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä viini on valmistettu parhaista rypäleistä ja se on huolellisesti valittu Les Sorts-viinitilalta. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta viinistä.

Härkomst on yksi Les Sorts Selecció 2021:n vahvuuksista. Se on valmistettu viinialueella, jolla on pitkä perinne laadukkaiden viinien tuottamisessa. Alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä luovat täydelliset olosuhteet rypäleiden kasvulle ja lisäävät viinin monimuotoisuutta.

Les Sorts Selecció 2021:n makuprofiili on todella ainutlaatuinen. Siinä yhdistyvät erilaiset hedelmäiset maut, kuten kypsät marjat, punaiset hedelmät ja kirsikka, luoden tasapainoisen ja miellyttävän kokemuksen. Viinin erinomainen rakenne ja harmoninen hapokkuus tekevät siitä erityisen nautittavan.

Viinin tuoksu on houkutteleva ja moniulotteinen. Siinä on havaittavissa kukkaisia ​​ja mausteisia vivahteita, jotka täydentävät hedelmäisiä aromeja. Les Sorts Selecció 2021:n intensiivinen ja monimutkainen tuoksu saa aistit heräämään eloon jo ennen ensimmäistä maistamista.

Tämä viini sopii täydellisesti monenlaisiin ruokalajeihin. Sen monipuolinen karakteri ja hienostunut maku tekevät siitä erinomaisen kumppanin esimerkiksi liharuokien, pastojen ja kypsien juustojen kanssa. Les Sorts Selecció 2021 tulisi tarjoilla viilennettynä noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Tule ja kokeile Les Sorts Selecció 2021 -viiniä ja anna sen viedä sinut makumatkalle, jonka muistat aina.

Täältä voit helposti tilata Les Sorts Selecció 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.