Siirry pääsisältöön
Watermelon splash
Täältä voit helposti tilata Watermelon splash lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Watermelon splash

Espanja Pullo 700 ml 17% vol
Sokeripitoisuus 25.6g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Watermelon splash

Tervetuloa Watermelon Splashin makujen maailmaan! Tämä raikas ja herkullinen juoma on valmistettu mehevistä vesimeloneista, joista syntyy täyteläinen ja makea maku. Watermelon Splash löytää alkuperänsä Keski-Amerikan trooppisista maisemista, missä vesimelonit kasvavat täydellisesti auringon lämmössä.

Watermelon Splashin makuprofiili on täynnä raikkautta ja makeutta. Vesimeloni antaa juomalle mehevää ja mehukasta makua, joka jättää suuhun pirteän jälkimaun. Tämä juoma sopii täydellisesti kesäauringon alla rentoutumiseen tai yhdessä ystävien kanssa nautiskeluun. Watermelon Splashin erottuva tuoksu täyttää ilman makealla ja houkuttelevalla vesimelonin aromilla, joka herättää heti mielihyvää ja kesäistä tunnelmaa.

Watermelon Splash sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kanssa. Sen raikkaus ja makeus tasapainottavat täydellisesti mausteisia ruokia, kuten tulisia meksikolaisia tai aasialaisia ruokia. Watermelon Splashin iloinen väri ja täyteläinen maku tekevät siitä myös loistavan ainesosan erilaisiin cocktail-juomiin ja mocktaileihin.

Paras tapa nauttia Watermelon Splash on viilennettynä. Kaada lasiin jääpalojen kanssa tai sekoita se kesäiseen booliin. Watermelon Splash piristää varmasti jokaista hetkeä ja tuo iloa jokaiseen kertaan, kun otat ensi kerran lasillisen tästä raikkaasta juomasta.

Watermelon Splash on täydellinen valinta niille, jotka rakastavat makeita ja raikkaita makuja. Sen iloinen ja kesäinen luonne tekee siitä täydellisen janojuoman lämpiminä päivinä tai rentoutumiseen kiireisen arjen keskellä. Valmistaudu nauttimaan vesimelonien herkullisuudesta ja kokeile Watermelon Splashia jo tänään!

Täältä voit helposti tilata Watermelon splash lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.