Siirry pääsisältöön
El Gran Botánico Alijares 2021
Täältä voit helposti tilata El Gran Botánico Alijares 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

El Gran Botánico Alijares 2021

Espanja VdlT CastillaKastilien-La Mancha GarnachaGraciano Laatikko 1500 ml 14.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Garnacha, Graciano

Om El Gran Botánico Alijares 2021

El Gran Botánico Alijares 2021 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa herkullisen maisteluelämyksen. Tämä vuosikerta kunnioittaa perinteitä, samalla kun se tuo modernin kosketuksen viinin valmistukseen.

El Gran Botánico Alijares 2021 on peräisin La Manchan alueelta Espanjasta, joka tunnetaan maailmankuulusta viininviljelyperinteestään. Tämä alue tarjoaa optimaaliset ilmasto- ja maaperäolosuhteet rypäleiden kasvattamiseen, mikä mahdollistaa tasapainoisen ja moniulotteisen viinin valmistuksen.

Tämän viinin maussa ja tuoksussa on runsaasti kerroksia, jotka tarjoavat aistillisen elämyksen. Sen valikoituja rypäleitä on käsitelty huolella viininvalmistuksen aikana, jotta saadaan esiin niiden parhaat ominaisuudet. Voit odottaa löytäväsi nuotteja tummista hedelmistä, kypsistä marjoista ja hienostuneista mausteista. Tämä tasapainoinen sekoitus antaa viinille miellyttävän täyteläisyyden ja pitkän jälkimaun.

El Gran Botánico Alijares 2021 on ihanteellinen valinta monenlaisille ruoille. Se sointuu täydellisesti esimerkiksi grillatun lihan, maustettujen pastaruokien tai kypsytettyjen juustojen kanssa. Viinin moniulotteinen maku täydentää ruokien makupaletin ja tarjoaa täyteläisen ja tasapainoisen yhdistelmän.

Parhaan maistelukokemuksen saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan El Gran Botánico Alijares 2021 viileänä, noin 14–16 asteessa. Tämä lämpötila auttaa vapauttamaan viinin täydet aromit ja tasapainon, jotta voit nauttia täysin sen moniulotteisuudesta ja monimuotoisuudesta.

El Gran Botánico Alijares 2021 on täydellinen valinta viininystäville, jotka arvostavat laadukasta ja tasapainoista viiniä. Nauti tästä ainutlaatuisesta viinistä yksinään tai seurassa ja löydä sen rikas ja monitahoinen luonne.

Täältä voit helposti tilata El Gran Botánico Alijares 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.