Siirry pääsisältöön
Bavaria Premium
Täältä voit helposti tilata Bavaria Premium lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bavaria Premium

Alankomaat Pullo 250 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
33%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Bavaria Premium

Bavaria Premium on korkealaatuinen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Sen alkuperä juontaa juurensa Saksan Baijerin alueelta, mikä takaa oluen korkean laadun ja perinteiden kunnioituksen.

Bavaria Premiumin maku on täyteläinen ja raikas samanaikaisesti. Siinä yhdistyvät perinteiset saksalaiset oluttyylit moderniin ja innovatiiviseen tapaan. Olut tarjoaa miellyttävän mausteisen ja maltillisen katkeron, joka jättää jälkeensä pitkään kestävän ja nautinnollisen maun.

Bavaria Premiumin tuoksussa voi aistia hienostuneita maltaisia ja hedelmäisiä vivahteita. Se avautuu elegantisti huoneenlämmössä, paljastaen rikkaan arominsa. Tuoksu kutsuu nauttimaan oluesta ja viehättää kaikkia aisteja.

Bavaria Premium sopii täydellisesti moniin eri ruokalajeihin. Sen monipuolisuus ja tasapainoinen maku tekevät siitä oivan valinnan niin kalan- kuin liharuokien kanssa. Olut täydentää täyteläiset ja mausteiset ruoat, kuten grillatut pihvit, makkarakastikkeet ja juustot. Bavaria Premiumin raikas ja hieman makea maku sopii myös kevyempien ruokien, kuten salaattejen ja merenelävien, kanssa.

Bavaria Premium suositellaan nautittavaksi viilennettynä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa oluen mausteisuutta ja aromikkuutta, tuoden esiin sen parhaat puolet. Voit tarjoilla sen esimerkiksi tuopista, jotta sen rikas aromi pääsee oikeuksiinsa.

Bavaria Premium tarjoaa täydellisen yhdistelmän perinteisistä ja modernista oluesta. Sen korkea laatu ja monipuolinen maku tekevät siitä ihanteellisen oluen niin olutharrastajille kuin satunnaisille oluenystäville. Oli kyseessä sitten rentouttava hetki yksin tai seurassa ystävien kanssa, Bavaria Premium tulee varmasti täyttämään kaikki odotuksesi.

Täältä voit helposti tilata Bavaria Premium lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.