Siirry pääsisältöön
Tsingtao Premium Lager
Täältä voit helposti tilata Tsingtao Premium Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Tsingtao Premium Lager

Kiinan kansantasavalta Purkki 500 ml 4.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Tsingtao Premium Lager

Tsingtao on Kiinasta peräisin oleva laadukas olutmerkki, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä lager-olut on valmistettu perinteisin menetelmin käyttäen puhtainta vettä ja huolella valittuja maltaisia. Sen raikas maku ja hienostunut tuoksu tekevät siitä täydellisen juoman niin arkeen kuin juhlaankin.

Tsingtao Premium Lagerin maku on tasapainoinen ja pehmeä. Sen maltainen pohja luo miellyttävän makukokemuksen, jota täydentää kevyt humalointi. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat perinteistä lager-olutta ilman liiallista katkeruutta.

Olueen liittyy myös herkullinen tuoksu, joka kutsuu sinut nauttimaan sen raikkaudesta. Tsingtao Premium Lagerilla on hienostunut, hieman hedelmäinen tuoksu, joka houkuttelee jokaista oluen ystävää.

Tsingtao Premium Lager sopii täydellisesti monenlaisten ruokien kanssa. Se täydentää erinomaisesti kevyet aasialaiset ruoat, kuten sushi ja kiinalaiset herkut. Samalla se sopii mainiosti myös grilliruoan seuraksi. Tsingtao Premium Lagerin raikas maku ja kevyt humalointi tasapainottavat hienosti mausteisia ruokia ja tekevät tästä oluesta erinomaisen valinnan monipuoliseen ruokapöytään.

Jotta Tsingtao Premium Lager pääsee oikeuksiinsa, se tulisi tarjoilla viilennettynä noin 4-7 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa säilyttämään oluen raikkauden ja korostaa sen hienovaraista makua parhaiten.

Oli sitten kyseessä rentouttava ilta kotona tai juhlat ystävien kanssa, Tsingtao Premium Lager tarjoaa sinulle aitoa kiinalaista olutta elämyksellä. Nauti sen tasapainoisesta mausta ja raikkaudesta jokaista lasillista kohden.

Täältä voit helposti tilata Tsingtao Premium Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.