Siirry pääsisältöön
Copertino Riserva 2015
Täältä voit helposti tilata Copertino Riserva 2015 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Copertino Riserva 2015

Italia CopertinoApulien Negroamaro Pullo 750 ml 13% vol 2015
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2015
Rypälelajikkeet Negroamaro

Om Copertino Riserva 2015

Copertino Riserva 2015 on erinomainen valinta kaikille viinin ystäville, jotka haluavat nauttia uniikista kokemuksesta. Tämä vuosikerta edustaa parasta, mitä Italian Puglian alueella on tarjota ja tarjoaa herkullisen sekoituksen tyylikkyyttä ja monipuolisuutta.

Tämän viinin alkuperä juontaa juurensa Puglian maaperään, jossa aurinkoisen Välimeren ilmasto ja rikas maaperä luovat täydelliset olosuhteet viinirypäleiden kasvulle. Copertino Riservan rypäleet ovat tarkasti valittuja ja kypsyneitä, mikä antaa viinille sen ainutlaatuisen luonteen.

Copertino Riservan maku on erittäin monivivahteinen ja hienostunut. Voit odottaa löytäväsi tästä viinistä hedelmäisiä ja mausteisia sävyjä, jotka täydentävät toisiaan täydellisesti. Maku on täyteläinen ja samettinen, jolloin jokainen siemaus tuntuu oikealta juhlaelämykseltä.

Viinin tuoksu ei jätä kylmäksi. Siinä voi havaita erilaisia aromeja, kuten kypsää punaista marjaa, mustaherukkaa ja hienovaraisia mausteita. Jokainen tuoksahdus vie sinut matkalle Italian vehreille viiniviljelmille ja luo täydellisen tunnelman viinin maistamiseen.

Copertino Riservan monipuolisuus tarjoaa loputtomasti vaihtoehtoja sen nauttimiseen ruoan kanssa. Kokeile sitä kypsien juustojen, pihvien tai vastapaistettujen grillivihannesten kanssa, ja huomaat kuinka se täydentää näiden ruokien makua täydellisesti. Voit myös nauttia sitä sellaisenaan seurassa hyvien ystävien kanssa ja kokea sen nautinnollisen vaikutuksen.

Suosittelemme nauttimaan Copertino Riservaa noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tällöin sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa ja tarjoavat unohtumattoman kokemuksen kaikille viinin ystäville.

Copertino Riserva 2015 on todellinen aarre, joka tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen jokaiselle viinin rakastajalle. Sen herkullinen maku, hienostunut tuoksu ja monipuolisuus ruokapareissa tekevät siitä täydellisen valinnan niin juhliin kuin rennompiinkin hetkiin.

Täältä voit helposti tilata Copertino Riserva 2015 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.