Siirry pääsisältöön
Nikka from the Barrel
Täältä voit helposti tilata Nikka from the Barrel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Nikka from the Barrel

Japani Pullo 500 ml 51.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Pakkaus Pullo

Om Nikka from the Barrel

Nikka from the Barrel on erittäin ainutlaatuinen ja korkealaatuinen viski Japanista. Tämäviski on valmistettu huolella valikoiduista mallasviskeistä ja tarkoin valvotuista tislaamoista, jotka sijaitsevat Hokkaidon ja Sendain maalauksellisilla alueilla.

Viskin aromi ja maku ovat täyteläisiä ja monipuolisia. Sen tuoksussa voit aistia tummia hedelmiä, suklaata ja mausteita, jotka tanssivat yhdessä harmonisessa taiteessa. Maussa löytyy häivähdyksiä vaniljasta, hunajasta ja tammen vaikuttavuudesta. Jokainen siemaus on kuin matka japanilaiseen metsään, jossa luonto ja käsityö kohtaavat.

Nikka from the Barrel sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai jääpalojen kanssa. Sen keskitäyteläinen rakenne antaa sille miellyttävän pehmeyden ja tasapainoisen makeuden. Tämä viski on myös loistava kumppani monille ruokalajeille. Kokeile sitä yhdistää grillatun lihan, mausteisten ruokien tai suklaan kanssa ja saat unohtumattoman makuelämyksen.

Viskin suositeltu tarjoilulämpötila on 18-20 astetta, mutta se voidaan jäähtää myös hieman alhaisemmaksi. Jäähdytys auttaa vapauttamaan viskin monipuolisia aromeja ja antaa sille viimeistellyn kosketuksen. Muista kuitenkin, että jäähdyttäminen voi vaikuttaa hieman viskin maun intensiteettiin, joten valitse tarjoilulämpötila oman mieltymyksesi mukaan.

Nikka from the Barrel on todellinen taideteos Japanin viskimaailmassa. Sen ainutlaatuinen sekoitus laadukkaita viskejä, upeat aromit ja monipuolinen maku tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat hienostuneita ja tasapainoisia juomia. Korkkaa pullon korkki ja nauti tästä kiehtovasta elämyksestä, joka vie sinut suoraan Japanin viskien sydämeen.

Täältä voit helposti tilata Nikka from the Barrel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.