Siirry pääsisältöön
Renne Shiraz Merlot 2019
Täältä voit helposti tilata Renne Shiraz Merlot 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Renne Shiraz Merlot 2019

Ranska MerlotShiraz Pullo 750 ml 13.5% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Merlot, Shiraz

Om Renne Shiraz Merlot 2019

Renne Shiraz Merlot 2019 on laadukas ja moniulotteinen punaviini, joka on valmistettu parhaista rypäleistä. Tämä viini on peräisin Renne-viinitilalta, joka sijaitsee upeissa viiniviljelmässä. Rennessä on kukoistava viinikulttuuri ja tinkimätön intohimo viininvalmistukseen.

Tämän viinin ominaisuudet tekevät siitä todellisen nautinnon niin punaviinien ystäville kuin harrastajillekin. Renne Shiraz Merlot 2019 on valmistettu parhaiten kypsyneistä rypäleistä ja sen maku on täyteläinen ja intensiivinen. Sen suutuntuma on samettinen ja siinä on huomattavat tanniinit, jotka antavat viinille ryhdikkään rakenteen.

Viinin tuoksu on houkutteleva ja moniulotteinen. Siinä voi aistia tummia marjoja, kypsää luumua ja mausteisia sävyjä. Näiden aromien yhdistelmä antaa viinille miellyttävän ja hienostuneen tuoksun.

Renne Shiraz Merlot 2019 on erinomainen valinta monenlaisiin ruokalajeihin. Sen täyteläinen maku sopii erityisen hyvin punaisen lihan, riistan ja vahvojen juustojen kanssa. Viini täydentää ruokaa ja korostaa sen makua. Sen pitkä jälkimaku jättää suuhun miellyttävän muistijäljen.

Suosittelemme tarjoilemaan Renne Shiraz Merlot 2019 viiniä noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa viinin parhaita ominaisuuksia ja tekee siitä täydellisen seuralaisen ruokailuhetkiin. Voit nauttia tästä laadukkaasta rennessä valmistetusta viinistä yksinään tai jakaa sen ystävien kanssa.

Renne Shiraz Merlot 2019 on viini, joka on valmistettu taidolla ja rakkaudella. Sen huolellisesti valitut rypäleet ja tinkimätön laadunvalvonta tekevät siitä ainutlaatuisen ja erityisen. Tämä viini tarjoaa elämyksen jokaiselle viinin ystävälle, joka arvostaa laadukasta ja moniulotteista punaviiniä.

Täältä voit helposti tilata Renne Shiraz Merlot 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.